Pezsgő és osztriga, az ikonikus páros
Budapest, Corinthia Hotel
A Pezsgő Június szervezői idén ezxkluzív mesterkurzusokkal is készülnek a résztvevők számára - érdemes mielőbb lecsapni a jegyekre!

A pezsgő-étel párosítások koronázatlan királya a pezsgő osztrigával. Klasszikus, jól bevált és örök kombináció, mivel az osztriga kellően sós, könnyed és egyszerre friss. Ezen a különleges mesterkurzuson pedig nem más, mint a Gillardeau osztriga – ami a tenyésztők szerint az osztrigák „Rolls Royce-a” – mutatkozik be hatféle pezsgő társaságában, miközben a téma két szakértője segít megvizsgálni, hogy az osztrigák non plus ultrája hogyan reagál a pezsgők különféle cukortartalmával és a savszerkezetével.
Előadó: Szik Mátyás háromszoros bajnok sommelier és Szabó Péter osztriga sommelier
Időpont: 13:00 - 14:00
Helyszín: Caviar & Bull étterem
Jegyár: 18.900 Ft
Jegyvásárlás elérhető ITT!
Borsor:
- Louis Francois Brut Nautre (hazai tradicionális pezsgő)
- San Simone Perlae Naonis Millesimato Prosecco DOC Brut (prosecco)
- Juvé y Camps Cava Gran Juvé & Camps (cava)
- Marchese Antinori Cuvée Royale Franciacorta (franciacorta)
- Lancelot-Pienne Table Round Blanc de Blancs (NV champagne)
- Moet&Chandon Grand Vintage 2009 (évjáratos champagne)

Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!