A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Prosecco vacsora

07. 13.

Budapest, Almásy Vendéglő



Megérkezett a nyári meleg és ezzel a hűsítő és jókedvre derítő pezsgők kóstolásának ideje.

 

A prosecco az olaszok válasza a champagne-ra. Itália híres pezsgője egyet jelent a pezsgőbe bújt életélvezettel. A Prosecco vidékkel, a készítés rejtelmeivel személyesen ismertet meg bennünket a Budapest Bortársaság képviseletében Komoróczki Anna. 2018 július 13-án este 19 órától az Almásy Vendéglőben 5 fogásos vacsora keretében kerül bemutatásra 6 izgalmas prosecco.


Menü
 
Zardetto Col Fondó Rizolo - vino spumante
 
Bortolomiol Prosecco Motus Vitae Brut Nature - DOCG 2016
Tintahal, kovászos uborka, majonéz
 
Sorelle Bronca Modi Prosecco Brut DOC
Rák mousseline, barack, burgonya chips
 
Zardetto Prosecco Porta Monticano Extra Dry – DOC
Zardetto Prosecco Cavalier Organic Brut DOCG
Kacsamell, cseresznye, sabayon
 
Sorelle Bronca Prosecco Particella 68 Brut – DOCG
Sertés szűz, menta, padlizsán
 
Bortolomiol Prosecco Cartizze Dry – DOCG
Kókusz, passiogyümölcs, túró 


Helyszín: Almásy Vendéglő
Időpont: 2018. július 13. péntek, 19 óra
A menü ára:11.000,- Ft. (pezsgők nélkül: 7.000,- Ft.)
Asztalfoglalás: telefonon (+36 1 315 1338) vagy E-mailben (info@almasyvendeglo.hu).
 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!