A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

ProWein 2017

03. 19. - 03. 21.

Düsseldorf, Németország, A Düsseldorfi Vásárváros 9 – 17. vásárcsarnokaiTöretlen sikert tud felmutatni a ProWein szakvásár fejlődése. 2016-ban még a korábbinál is több kiállító és látogató érkezett szerte a világból Düsseldorfba a borok és szeszes italok vezető világvásárára. A fejlődés bizonyára 2017-ben sem áll le...

 

Nyitva tartás: minden nap 9.00 – 18.00 óra között

Düsseldorf, Németország

 

Rendező

Messe Düsseldorf GmbH

Stockumer Kirchstrasse 61.

D-40474 Düsseldorf

információs telefon: +49 211 4560 900

látogatói hotline: +49 211 4560 7613

www.prowein.de

 

A rendezvény helyszíne

A Düsseldorfi Vásárváros 9 – 17. vásárcsarnokai

Bejárat az északi, keleti és déli II-es (a 17. csarnokhoz) vásárkapukon

 

Belépőjegyek

 

A ProWein kizárólag szakmai látogatóknak fenntartott rendezvény!

 

Belépőjegyek:

 

online elővételben

helyszínen

Egynapos belépőjegy:

30,00 EUR

45,00 EUR

3 napos bérlet:

55,00 EUR

70,00 EUR

Napi jegy diákoknak:

 

15,00 EUR

 

Főbb számadatok - ProWein 2016

  • 6.200 kiállító 59 országból
  • 84 %-ban Németországon kívüli kiállítók
  • 55.000 szakmai látogató szerte a világból

Főbb kínálati csoportok

  • Nemzetközi jelentőségű termelő országok és termővidékek borai
  • Szeszesital-különlegességek szerte a világból
  • Kapcsolódó kiegészítő termékek

 

A borok kiemelt kínálati csoportja

A legnagyobb kiállító országok közé tartozik Olaszország (1500 kiállítóval), Franciaország (1300 kiállítóval), Németország (1000 kiállítóval), Spanyolország (550 kiállítóval), Ausztria (320 kiállítóval), Portugália (300 kiállítóval) és a tengerentúli országok (600 kiállítóval).

 

A szeszes italok kiemelt kínálati csoportja

30 ország több mint 400 kiállítója mutatja be különleges szeszes italait.

 

A ProWein Fórum és a kiállítók kísérő rendezvényei

A széles körű kiállítói felhozatal mellett a ProWein keretében kínált rendezvények skálája valóban hasznos lehetőség a szakismeretek gazdagítására. A kedvelt előadásokat és kóstolásokat a ProWein Fórum keretében vagy közvetlenül a kiállítói standokon rendezik. A különböző térségekről, szőlőfajtákról, trendekről és témákról tartott több mint 300 rendezvény skálája igen széles.

A teljes program 2017 februárjától jelenik meg a ProWein szakvásár honlapján.

 

Kóstolási lehetőségek

A szakmai látogatók a kiállítói standokon egyénileg kóstolhatnak, illetve élhetnek a tematikusan összeállított, szervezett kóstoltatási lehetőségekkel is. Az utóbbira példa a 17. vásárcsarnokban a MUNDUS VINI győztes boraival vagy számos további kóstoltatás egyes országok és régiók jellemző boraival (lásd a kísérő rendezvények felsorolásában).

 

FIZZZ Lounge a szeszes italok kínálatában

A ProWein szakvásár szeszes italokat bemutató kínálatában a FIZZZ-Lounge évről évre élőben mutatja be a koktélok mindenkori trendjeit – látványosan és természetesen ízletesen is.

A ProWein 2017 keretében a kávés, boros és kézműves sörrel készített exkluzív koktélokat állítják előtérbe. Az új hozzávalókat eddig inkább önmagukban élvezték, egyedi aromájuk azonban a minőségi szeszes italokkal párosítva különleges ízélményt ígér. A kézműves sörök a whiskey-vel és a tequilá-val harmonizálnak, töltőanyagként és a hagyományos bitter sörök kiváltására alkalmasak vagy különleges szirupok alapjai. A borok tökéletes partnerei az olyan szeszes italok, mint a rum, a gyümölcspárlat vagy a likőrök. A kávét nem csupán a szeszes italok ideális kiegészítőjeként fedezték fel, hanem új készítési módokkal, mint például a Cold Drip, Coldbrew vagy nitrogénnel dúsított nitrokávé formájában merőben új ízvilágot jelent a bárban.

 

„same but different“ különbemutató

A „same but different“ különbemutató izgalmas ötletekkel szolgál arra, hogy miként lehet újszerű módon termelni és/vagy értékesíteni a bort.
A bemutatón összesen tíz résztvevő mutatkozik be. A „same but different“ segítségével a ProWein szervezői az innovatív ötleteknek és meglátásoknak, az ágazaton belüli ötletszerzésnek kívánnak teret adni, egyúttal ösztönzik a kreatív eszmecserét.

 

Route USA

A ProWein szakvásár kifejezetten az Egyesült Államokból érkező látogatóknak hívta életre az amerikai Wine Enthusiast szakfolyóirattal karöltve az úgynevezett „Route USA“ kezdeményezést. A program az exportösztönzést szolgálja és megjelöli az összes, az észak-amerikai piac iránt érdeklődő kiállítót. Az Egyesült Államokból érkező kiállítók így célirányosan kereshetik fel az őket váró kiállítókat.

 

ProWein goes City

Miközben a ProWein zajlik a vásárvárosban, egész Düsseldorf a ProWein lázában ég: a „ProWein goes city“ jelmondattal Düsseldorfban és vidékén különböző élvezetes esti programokat rendeznek a borok és szeszes italok témakörében. A számos étteremben, hangulatos klubban, bárban és borkereskedésben tartott rendezvények megszólítják a vásári forgatag után kötetlen beszélgetésekre vágyó vásárlátogatókat, továbbá a város és a környék borkedvelőit is.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!