A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Sajt- és bor kóstoló tanfolyam

12. 07.

Budapest, Borkollégium



Egy kis kultúra, egy kis kitekintés, tanulás és élvezet egyben.

 

Milyen sajt illik a borhoz, vagy milyen bor illik a sajthoz? Van-e harmónia a borstílusok és a sajtfélék között? Mire ügyeljünk a párosításnál? Van-e valami közös a sajtokban és a borokban? Hogyan különböztessük meg őket egymástól? Egyes sajt-bor párosítások valóban az égben köttettek, vagy netán csak érdekházasságról van szó? 

 

A Sajt- és Bor kurzuson izgalmas kérdésekre keresik a válaszokat 12 bor és 12 sajt társaságában.

Részletek és jelentkezés ITT.

 

TEMATIKA

  • a sajt eredete
  • elterjedtsége a világban
  • alapanyagai
  • eredete szerint (tehén, juh, kecske, bivaly)
  • feldolgozásának módja szerint
  • érlelése szerint
  • ízvilága szerint
  • az alapvető sajt típusok
  • Kóstolás: 6 alapvető sajt típus 6 alapvető bortípussal
  • szereti-e a sajt a bort?
  • nagy klasszikusok
  • ki is az a sajt sommelier?
  • Tokaj mindent visz?
  • Kóstolás: 6 klasszikusnak tartott sajt és 6 bor párosítás

TANFOLYAM ÁRA:
Kedvezményes ár: 31.500 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 38.000, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!