Sajt- és bor kóstoló tanfolyam
Budapest, Borkollégium
Egy kis kultúra, egy kis kitekintés, tanulás és élvezet egyben.
Milyen sajt illik a borhoz, vagy milyen bor illik a sajthoz? Van-e harmónia a borstílusok és a sajtfélék között? Mire ügyeljünk a párosításnál? Van-e valami közös a sajtokban és a borokban? Hogyan különböztessük meg őket egymástól? Egyes sajt-bor párosítások valóban az égben köttettek, vagy netán csak érdekházasságról van szó?
A Sajt- és Bor kurzuson izgalmas kérdésekre keresik a válaszokat 12 bor és 12 sajt társaságában.
Részletek és jelentkezés ITT.
TEMATIKA
- a sajt eredete
- elterjedtsége a világban
- alapanyagai
- eredete szerint (tehén, juh, kecske, bivaly)
- feldolgozásának módja szerint
- érlelése szerint
- ízvilága szerint
- az alapvető sajt típusok
- Kóstolás: 6 alapvető sajt típus 6 alapvető bortípussal
- szereti-e a sajt a bort?
- nagy klasszikusok
- ki is az a sajt sommelier?
- Tokaj mindent visz?
- Kóstolás: 6 klasszikusnak tartott sajt és 6 bor párosítás
TANFOLYAM ÁRA:
Kedvezményes ár: 31.500 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 38.000, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!