A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
sajt és bor
Mit tudsz a sajt- és borpárosításról?
Kvízkérdések
Bár már lezajlott idén néhány nagyobb boros rendezvény, valószínűleg ez lesz az a hétvége, amikor megint úgy érezhetjük, újra beindul a fesztiválszezon. Budapesten a Millenáris Parkban Gourmet Fesztivál lesz, az Akváriumban Cégér-Gasztro Zsibongás, a budafoki Rozáriumban Kárpát-medencei Borászok és Zenészek Találkozója, Pannonhalmán pénteken startol a Pannonhalmi Jazz Nyár, a Nagycsarnokban pedig a Portugál napok keretében több hazai borkereskedő portugál tételeiből kóstolhatunk. Ennyi szórakozási lehetőség láttán játékos kedvünk kerekedett, és összeállítottunk egy újabb kvízt, ezúttal a sajt- és borpárosítás témakörében.
Mit tudsz a sajt- és borpárosításról?
Megoldások
Ma igazán sajtos hangulatban vagyunk, hiszen a Gourmet Fesztivál szakmai napján ezen a napon kerül megrendezésre a Sajt! 2013 szakmai konferencia és sétáló kóstoló. A sajt mellett a bor persze mindig adott, így logikusnak tűnt, hogy ma a sajt- és borpárosítás kérdéskörét feszegetjük kvízkérdéseinkkel.
A gomolya és a bor
Mit igyunk hozzá?
A téma aktualitását nemcsak az adja, hogy ez a sajttípus kifejezetten jól illik a nyárvégi, ősz eleji időszakhoz, amikor még rengeteg zöldségféle kínálkozik mellé társul, hanem az is, hogy a gomolya kapcsán megszólított Sándor Tamás, a Bükki sajtok készítője épp holnap tart nyílt napot a mónosbéli Malmos tanyán a vidéki gasztronómia jegyében.
Sajt és bor
A jó társítás jellemzője, hogy a sajt és a bor együttes fogyasztásakor megvalósuljon az ízharmónia.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás