A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
sajtkóstoló
Sajt! 2012
Magyar sajtkészítők tartottak bemutatót
Április 21-én újabb sikeres rendezvényt zárt a Slow Food Central Budapest. A teltházas Sajt! 2012 elnevezésű eseményen négy sajtmester - Sándor Tamás Egerből, Nagy Zsuzsa Etyekről, Pozsa Panni Biatorbágyról és Balla Enikő Kácsárdról - vezette be a közönséget a kézműves sajtok világába.
Néhány tudnivaló a tejről
Miből készül a bor legjobb barátja?
Rohamosan közeledik az Egész napos sajtszabadegyetemünk, ahol a Magyar Sajtművesek Kézműves Céhének tagjai egy napon keresztül minden tudást megosztanak velünk, amit a sajtokról tudni érdemes. Sándor Tamás, a kurzus egyik előadója már sokak számára ismerős, hiszen Kézműves Bükki Sajtjaival sok fesztiválon, rendezvényen találkozhattunk. Ha Tamást a sajtokról kérdezzük, először a tejről kezd mesélni, hiszen a sajt minősége elsősorban a tej minőségétől függ. Kedvcsinálóként a következőkben néhány érdekességet gyűjtöttünk össze erről az alkoholmentes, folyékony alapanyagról.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás