A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Steak-ek minden mennyiségben, avagy a húsimádók ünnepe!

05. 29.

Budapest, Kitchen Factory



Ha azt sem tudja, milyen húst kell vennie, ha fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá, ha eddig nem sikerült tökéletesre és magyarázkodnia kellett akkor...

 

Menjen el és készítse el velük élete eddigi legjobb steak-jét! Náluk nincsenek tabuk, nincsenek buta kérdések!
A következő kérdésekre biztosan választ kap:
- Milyen húst vegyünk?
- Pácolunk vagy sem?
- Sózunk vagy sem?
- Hogyan kell előkészíteni a húst?
- Ha nincs maghőmérőnk, mit tegyünk?
- Mik a leggyakoribb hibák?
- Milyen köreteket, szószokat, mártogatósokat adjunk hozzá?
Esetleg bármi más, ami önben motoszkál, de még nem tudta megkérdezni senkitől!

Gourmet estükön többféle steak-et készítenek, hogy mindenki megtalálja a leginkább neki valót! A menü a következő lesz:
- Szárazon érlelt francia marha hátszín steak, sütés után mediterrán olívaolajos pácban megforgatva vagy házi BBQ mártással.
- Angus 3+ bélszín steak klasszikus zöldbors mártással.
- Fiatal rozé kacsamell vörösboros áfonyamártással és salátával.
- Egyben sült rozmaringos tejes aveyroni bárányborda (a legjobb, amit valaha kóstoltunk) fokhagymás görög joghurttal, mentás paradicsom mártogatóssal és házi pitával.
- Mangalica tarja teriyaki szószban, ázsiai gyömbéres fokhagymás uborkával.
- És hozzájuk illő köretek és saláták.

A felhasznált húsok a legmagasabb minőséget képviselik, többségében szárazon érleltek.

A borhűtőjükben számos magyar, francia, sőt libanoni bor is van, amiből könnyen választhatnak kedvükre valót. A borok árát a helyszínen is lehet fizetni, de összeállítottak egy borcsomagot is, amely véleményük szerint tökéletesen passzol a menühöz.

Borválogatás:
- Aveyroni bárány – Királyudvar Furmint sec 2015.
- Fiatal rozé kacsamell - Bencze pince Pinot Noir 2015.
- Hátszín steak - Chateau Musar (Libanon) Hochar Pere at Fils 2012. Dűlős magas minőségű vörösbor (Cinsault, Carignan, Grenache, Cabernet Sauvignon)
- Bélszín steak – Montes Alpha Syrah (Chile)
- Teriyaki Mangalica - Eduald Massana Noya Cava Familia Brut (Spanyolország)
+1 meglepetés bordeaux-i bor az ajándék francia sajtválogatáshoz

Ár: 18.000 Ft/fő (foglaló 9.000 Ft/fő) borcsomag nélkül, amely tartalmazza az összes fent felsorolt ételt, ill. szénsavas és szénsavmentes vizet minden résztvevő számára. A menühöz illeszkedő prémium minőségű borsor 8.000 Ft/fő.

Maximális létszám: 12 fő. A tanfolyamra való jelentkezést csak foglaló befizetése után tudjuk visszaigazolni.
Jelentkezni a megadott jegyvásárlási linken lehet. Amennyiben problémát tapasztalnak a jegyvásárlás folyamán, kérjük, hogy akár itt a Facebookon, akár az info@kitchenfactory.hu e-mail címen jelezzék felénk.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!