Szepsy Szent Tamás és Szepsy Betsek dűlőszelektált tokaji aszú borvacsora
Budapest, Stand Étterem
A Szepsy Pincészet és a Top Wines International bemutatja a Szepsy Pincészet parcellaszelektált, limitált kiadású, 2017-es évjáratú aszú tételeit, a Szent Tamás és a Betsek dűlőkből.

A Szepsy Szent Tamás és Szepsy Betsek dűlőszelektált tokaji aszúk bemutatójának degusztációs menüsora
Fogadó falatok
Szepsy Urbán73 Furmint 2017
Érlelt sütőtök, savanyított sárgabarack juice, homoktövis, tökmag praliné
Szepsy Nyúlászó Furmint 2018
Kacsamáj két szervízben:
Füstölt kacsamáj és rilette, pincés meggyel
Szepsy Tokaji Aszú 6 puttonyos 2006
Kacsa consommé, pirított kacsamájjal, fenyőmaggal
Szepsy Percze Furmint 2017
Konfitált zeller, szarvasgomba, sajtmártás
Szepsy Úrágya Furmint 2017
Kecsege, uborkasaláta, kagylómártás
Szepsy Szent Tamás Furmint 2016
Mangalica császárszalonna és mangalica nyelv, sültpaprika jus
Szepsy Szent Tamás Furmint 2008
Borjúmirigy gesztenye, gomba velouté
Szepsy Szent Tamás Tokaji Aszú 6 puttonyos 2017
Karamellizált sült alma, sós chantilly fagylalt, barnavaj mártás
Szepsy Tokaji Szamorodni 2016
Somlói
Szepsy Betsek Tokaji Aszú 6 puttonyos 2017
Petit fours
A vacsora ára 89 000 Ft, amely tartalmazza a Széll Tamás séf által kizárólag az alkalomra kreált 10 fogásos degusztációs menüsort, a különleges Szepsy borpárosítást, az ásványvíz, ill. kávé fogyasztást.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!