A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Szilveszter az Oroszlános Borhotelben

11. 20. - 01. 01.

, , 2012. december 30. - január 1. - Tállya, Oroszlános Borhotel



Ha elege van a celebekből, és szeretné a szilvesztert nyugodt, csendes, elegáns gálavacsorával ünnepelni, ahol a főszerep a remek ételeké és a jó boroké, akkor foglalja le már most szállását az Oroszlános Borvendéglő és Borhotelben. 3 nap 2 éjszaka az Oroszlános Borhotel új szállodai szobáiban vagy az Oroszlános Borvendéglő régi hangulatot idéző lakosztályaiban.

 

Program:

Érkezés 2012.12.30. napján, szállás elfoglalása, ismerkedés a szállodával és Tállyával – fakultatív program. Felüdülés a Fürdőházban (infrakabin, finnszauna, pezsgőfürdő, élménydézsa) Vacsora az Oroszlános Borvendéglőben.

2012. december 31.
A pezsgős reggeli után

Délelőtti műemlék séta forralt borral:
A kötelező látnivalókon kívül (gótikus római katolikus templom, Kossuth Lajos keresztelőhelye az Evangélikus Templomban, Európa mértani közepe) a sétán résztvevők megtudhatják, hogy hol lakott Teller Ede menyasszonya, melyik sikátorban lelte halálát egy átmulatott éjszaka után a híres verbunkos Lavotta János. Hol volt az utolsó Tokaj-hegyaljai boszorkányégetés vagy, hogy melyik úri házban kergetőznek szellemek. A séta az időjárás függvényében bő egy óra, illatos tokaji forralt borról, teáról, szilveszter délelőtti hangulatról-térképről gondoskodnak.

Nagy szilveszteri pezsgőkóstoló:
Kandallóval fűtött kóstolóteremben vendégeik betekinthetnek a pezsgők világába. Kezdésnek  helyi gyöngyöző és habzó borokat kóstolnak, majd különböző pezsgők kerülnek a pezsgős poharakba melynek csúcsán  a most oly trendi nyerspezsgő (brut nature) áll. A kóstoló igazi szilveszteri hangulatban zajlik sommelier vezetésével.

Este szilveszteri gálavacsora az Oroszlános Borvendéglőben.
2012. december 31. 21:00

Amuse
Vad rillette házikenyéren hagymalekvárral

Előétel
Bors kéregben sült, füstölt kacsamell szeletek vörös lencse salátával, ruccola rőzsével

Leves
Fácán tea kakukkfüves erdei gombával töltött batyuban

Főétel
Konfitált marhapofa túrós puliszkával, sült zöldséggel        
Göngyölt malaccsászár és lassan sült szójás malackaraj balzsamos céklával, lencsés gerslirizottóval

Desszert
Gesztenyés, mákos szelet konyakmeggyel

2013. január 01. Késői reggeli után hazautazás.
A csomag ára: 39.500 Ft/ fő. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely 430 Ft/ fő/ éj, és 18 év felet fizetendő!
Hosszabbítási lehetőség 8.000 Ft/ fő, reggelivel (lehetséges hosszabbítás + 1 nap)

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!