A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Tavaszi borvacsora

04. 26. - 05. 08.

, , 2010. május 8. - Noszvaj, Thummerer Pince



Bucsek András mesterszakács ismét különleges vacsorát kreált mindazoknak, akik kedvelik az Egri borvidék borainak és ételeinek ízeit. A Thummerer Pince nedűihez alkotott ételek között egy-egy nem túl szokványos fogás is megtalálható, amikben az alapanyagot például az avokádókrém, a fenyőmag vagy épp a snidling alkotja. Az este záróaktusa a 2009-es Ottonel Muskotály Törkölypálinka lesz.

 

A menü:

Avokádókrém pirított dióval
Chardonnay 2008

Szürkemarha rillette aszalt paradicsomos kenyérrel
Olasz rizling 2007

Fenyőmagos parajjal töltött paradicsom
Chardonnay Válogatás 2006

Cserépedényben sült pecsenye kacsamell velesült almával
Tekenőháti Pinot noir 2006

Szarvascomb „vadasan” snidlinges szalvétagombóccal
Garabonciás cuvée 2006

Csokoládé parfait szamóca krémmel
Kadarka 2003

Ottonel Muskotály Törkölypálinka 2009

Időpont: 2010. május 8. 18:30
Helyszín: Thummerer Pince
Részvételi díj: 9000 Ft/fő

További információk:
Thummerer Éva

Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út
Mobil: 06-20-9462-178
E-mail: info@thummerer.hu
Honlap: www.thummerer.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!