Tavaszi borvacsora
, , 2010. május 8. - Noszvaj, Thummerer Pince
Bucsek András mesterszakács ismét különleges vacsorát kreált mindazoknak, akik kedvelik az Egri borvidék borainak és ételeinek ízeit. A Thummerer Pince nedűihez alkotott ételek között egy-egy nem túl szokványos fogás is megtalálható, amikben az alapanyagot például az avokádókrém, a fenyőmag vagy épp a snidling alkotja. Az este záróaktusa a 2009-es Ottonel Muskotály Törkölypálinka lesz.
A menü:
Avokádókrém pirított dióval
Chardonnay 2008
Szürkemarha rillette aszalt paradicsomos kenyérrel
Olasz rizling 2007
Fenyőmagos parajjal töltött paradicsom
Chardonnay Válogatás 2006
Cserépedényben sült pecsenye kacsamell velesült almával
Tekenőháti Pinot noir 2006
Szarvascomb „vadasan” snidlinges szalvétagombóccal
Garabonciás cuvée 2006
Csokoládé parfait szamóca krémmel
Kadarka 2003
Ottonel Muskotály Törkölypálinka 2009
Időpont: 2010. május 8. 18:30
Helyszín: Thummerer Pince
Részvételi díj: 9000 Ft/fő
További információk:
Thummerer Éva
Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út
Mobil: 06-20-9462-178
E-mail: info@thummerer.hu
Honlap: www.thummerer.hu
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!