Tematikus Borkóstoló a Mandula Étteremben
Villány, Mandula Étterem és Borbár
A villányi Mandula Étterem és Borbár egész augusztusban tematikus borkóstolóra hívja az érdeklődőket.
Az étterem nyári kóstolósorozata továbbra is az egyensúly keresését helyezi előtérbe. Ezúttal két kisebb, a 90-es és 2000-es éveket szeparáló sorban kóstolhatunk néhány igazi gyöngyszemet, melyek mindegyike egy objektíven jó évjáratot képviselve mutatja meg az adott időszakok lehetőségeinek legszebb gyümölcseit.
A résztvevő borkülönlegességek:
- Gere Attila Cabernet Sauvignon, 1992
- Weninger & Gere Cabernet Sauvignon & Franc selection, 1995
- Weninger & Gere Cabernet Franc selection, 1996
- Gere A.- Gere T. –Bock – Tiffán Millenium Quartett, 1997 Magnum
- Gere Attila Cabernet Sauvignon BIO 2008
- Gere Attila Solus Merlot 2004
- Attila Cuvée 2002
Az étterem mindegyik borkóstoló mellé különleges kézműves sajtválogatást, frissen sült kenyeret, Gere 100% Szőlőmag Olajat, illetve vizet kínál.
A feltüntetett borsor 2016. augusztus 1-től 2016. szeptember 4-ig kóstolható, kizárólag a Mandula Étterem és borbárban.
A tematikus borkóstoló ára: 14.900- Ft/fő
További információkért kattintson a weboldalra.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!