A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Tematikus Borkóstoló a Mandula Étteremben

08. 01. - 09. 04.

Villány, Mandula Étterem és Borbár



A villányi Mandula Étterem és Borbár egész augusztusban tematikus borkóstolóra hívja az érdeklődőket.

 

Az étterem nyári kóstolósorozata továbbra is az egyensúly keresését helyezi előtérbe. Ezúttal két kisebb, a 90-es és 2000-es éveket szeparáló sorban kóstolhatunk néhány igazi gyöngyszemet, melyek mindegyike egy objektíven jó évjáratot képviselve mutatja meg az adott időszakok lehetőségeinek legszebb gyümölcseit.

 

A résztvevő borkülönlegességek:

  • Gere Attila Cabernet Sauvignon, 1992
  • Weninger & Gere Cabernet Sauvignon & Franc selection, 1995
  • Weninger & Gere Cabernet Franc selection, 1996
  • Gere A.- Gere T. –Bock – Tiffán Millenium Quartett, 1997 Magnum
  • Gere Attila Cabernet Sauvignon BIO 2008
  • Gere Attila Solus Merlot 2004
  • Attila Cuvée 2002

Az étterem mindegyik borkóstoló mellé különleges kézműves sajtválogatást, frissen sült kenyeret, Gere 100% Szőlőmag Olajat, illetve vizet kínál.

 

A feltüntetett borsor 2016. augusztus 1-től 2016. szeptember 4-ig kóstolható, kizárólag a Mandula Étterem és borbárban.

 

A tematikus borkóstoló ára: 14.900- Ft/fő

 

További információkért kattintson a weboldalra.

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!