A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Valentin Napi Borvacsora: Bodri Pincészet

02. 13. - 02. 14.

Szekszárd, Bodri Pincészet és Optimus Étterem



Romantikus gasztronómia élménnyel és kiváló borokkal készül a szekszárdi Bodri pincészet Valentin napra.

 

HA ELJŐ VALENTIN AZ OPTIMUS ÉTTEREMBE
 
Most meglepheti kedvesét egy gyertyafényes borvacsorával a szekszárdi Bodri pincészet jóvoltából.
 
 
VALENTIN NAPI ÉTELSOR:
 
I. AJÁNLAT: 6.500 Forint/fő
 
 Waldorf saláta füstölt lazaccal, mangó habbal
 
 Paradicsomos gorgonzola leves borjúgombóccal
 
 Kacsamell aszalt szilvás kacsamáj moussal, édesburgonya felfújttal, Bodritis mártással
 
 Csoki vulkán, forralt bor mártással
 

 
II. AJÁNLAT: 6.500 Forint/fő
 
 Waldorf saláta füstölt lazaccal, mangó habbal
 
 Paradicsomos gorgonzola leves borjúgombóccal
 
 Érlelt marhahátszín rókagomba tortán tálalva, rozmaringos konyakmártással
 
 Csoki vulkán, forralt bor mártással
 
 
Időpont: 2016.02.13-14.
Helyszín: Bodri Pincészet és Optimus Étterem, Szekszárd, Faluhely-dűlő
ASZTALFOGLALÁS: 74/67-67-00
vendeglatas@bodribor.hu
www.bodribor.hu

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!