A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Vörös Postakocsi Étterem Laposa borvacsora Olaszrizling Október 2014

10. 08.

, Budapest, Vörös Postakocsi Étterem



Ezen a páratlan borvacsorán 19 órai kezdettel mutatják be először a Vörös Postakocsi étteremben Laposa Bence borait. Az est levezetője és sztár vendége a borász lesz. Az étterem séfje Mályi Zoltán csak erre az alkalomra egyedileg kreált ételkülönlegességeit kóstolhatják össze a nagy gondossággal kiválasztott borokkal. A vacsora után mindenki pince áron tud a borokból vásárolni Laposa Bence saját kezű aláírásával. Ez a borvacsora az Olaszrizling Október keretében valósul meg.

 

Vörös Postakocsi Étterem Laposa borvacsora Olaszrizling Október 2014

 

 

Vörös Postakocsi Étterem Laposa borvacsora Olaszrizling Október 2014

 

Borvacsora menü ára:  6900 Ft/fő

 

Kemencés falatok magokkal párosítva frissen-melegen (magos pogácsa) - Badacsonyi Friss (Olaszrizling) 2013

 

Érlelt cukkini saláta toronyba rakva, snidlinges túró habbal megkoronázva házi lepénnyel tálalva - Badacsonyi Olaszrizling 2013

 

Ropogósra áthúzott meleg ceruzabab lilahagymával, gombával, jércemellével és Parmezános mártással selymessé téve - Badacsonyi 4 Hegy (Olaszrizling) 2013

 

Hosszan konfitált borjú szűz ruccolás kesudió kéregben vajas tészta batyuban sütve fehér róka gomba mártáson - Badacsonyi Rizling Négyzet 2013

 

Balaton felvidéki kézműves sajtkülönlegességek variációja diós birsalma sajttal - Badacsonyi Bazalt Bor 2012

 

 

A rendezvény helyszíne: Vörös Postakocsi Étterem

Asztalfoglalás telefonon: 2176756 vagy e-mailen: info@vorospk.hu

 

1092. Budapest, Ráday utca 15

 

...mert a legnagyobb veszély a viszonylagosság veszélye, hogy egyedi nincs, hogy nincsenek ízek, zamatok, csak paraméterek… hinnünk kell, hogy egyediek vagyunk, hogy megtaláljuk a hangulatot szőlőben, pincében, pohárban... megtalálni az utunk, Badacsony útját, stílust teremteni és formálni, aktívan őrizni hagyományainkat, fajtáinkat, szőlőhegyeinket...  „Laposa Bence”


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!