A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Emeld új szintre a borélményt!

2022-11-02 | (X)


Emeld új szintre a borélményt!

Ha valami igazán különleges, egyedi készítésű boros kiegészítőre vágysz, fedezd fel a youHU! designt.


A dekantálás megkoronázza az alkalmat

A tárgy fokozza a látványt, a levegőztetés gazdagítja az ízélményt. A youHU! design CONTROL dekantálója egy izgalmas poharankénti dekantálásra tervezett borkellék, amivel minden egyes pohár bor kitöltése élményszámba megy. A dekantáló állványa pedig egy három helyes palacktartó, az esti borsor tételei pont ráférnek. Akár tradicionálisabb, akár minimál, akár bohém stílusban gondolkozol, a minőségi fa és fém alapanyagok változatos kombinációiban nem fogsz csalódni.

 

Emeld új szintre a borélményt!

 

Lehet látványos egy hűtési megoldás?

Minden bornál számít az optimális hőfok, de bizonyos tételeknél különösen fontos, hogy sokáig hideg maradjon az ital. A vállalkozás erre is gondolt: palackhűtőik szakítanak a már jól ismert duplafalú fém vagy a tömör kerámia anyaghasználattal, különböző parafákkal dolgoznak. Az anyagválasztás érthető, fantasztikus hőszigetelő képessége ideális, a youHU! által megkomponált megjelenés pedig várakozáson felüli. A Cork Dark borhűtő markáns és exkluzív, míg a Cork Light játékos és mozgalmas. Hab a tortán, hogy nem csak az ital hőmérsékletére, de a palack épségére is vigyáznak ezek a szuperszigetelő, rugalmas tárolók.

 

Emeld új szintre a borélményt!

 

Mi van, ha többre vágysz, valamire, ami csak neked készült?

A designer csapat csinált már lángoló whisky-adagoló gépezetet, varázspálcával működtethető bájitalkutat, párosan használható borcsapot ismerkedéshez, hogy csak néhány projektjüket említsük. A youHU! kreatívjai szomjazzák az egyedi ötleteket, titkos vágyakat!

 

Emeld új szintre a borélményt!

 

Emeld profi szintre a megvendégelést!

Egy saját mobilis bárpult természetes anyagokból, speciális tárolókkal, fényekkel, személyre szabott cégérrel felszerelve, amit ott állítasz fel, ahol akarsz, hiszen a kocsiba is bedobhatod: nézd meg a WEM standot, a youHU! szakmabelieknek szánt termékét!

 

Emeld új szintre a borélményt!

 

youHU! az ital-gasztronómia és a design metszetében alkot használati tárgyakat, interaktív installációkat, izgalmas vendégélményt, akár komplex branding megoldásokkal együtt. Színes portfoliójukban megfér együtt a játékosság, a fenntarthatóság és az elegancia. Saját termékpalettájuk forgalmazása mellett személyre szabott formatervezési, grafikai és designmenedzsment szolgáltatást nyújtanak. 

Az alkotópáros a cég mögött, Kiss Dorottya és Horváth Szabolcs elárulta, hogyan fonódott össze bennük a design a borral. „Mivel a szüleim pezsgőgyárnál dolgoztak, a testvéreimmel, hozzánk is leszivárgott a borkultúra iránti fogékonyság és szeretet”- meséli Dorottya. „A formatervezői tanulmányaim során még nem kapcsoltam össze a két területet magamban, de aztán, ahogy egyre több művészeti kiállításon vettem részt, nem tudtam nem észrevenni a büféasztalok boros felének népszerűségét. Rögtön láttam a lelki szemeim előtt egy interaktív boros installációt, amit aztán meg is építettünk Szabival, és ExperiBar névre kereszteltük!
 
Dodi őrült ötletei mindig nagyon inspirálnak”- folytatja Szabolcs. „Mint a műszaki megvalósítás feje, nagyon összetett megközelítésben kell gondolkodni, hogy tényleg létre tudjuk hozni ezeket a nem mindennapi víziókat. Nagyon szeretem, hogy úgy érzem, bármit meg tudunk valósítani Szabival" – teszi hozzá Dorottya. "Addig megyünk, ameddig meg nem találjuk a megoldást, bármilyen célt is tűzünk ki magunk elé. Most már jó ideje a fenntarthatósági lehetőségeinket méregetjük, és szuper, hogy sikerült olyan opciókat találnunk, amelyekkel valódi alternatívát tudunk kínálni az embereknek, és hosszú távon tervezhetnek a termékeinkkel.

 

Emeld új szintre a borélményt!

 

 

Bordói November Nagykóstolón személyesen is találkozhatsz a youHU! design termékeivel.

 

Addig is böngészd felületeiket, akad felfedeznivaló bőven, akár kezdő borrajongó vagy, akár öreg róka a szakmában!
 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!