A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borászok, figyelem!

Álláslehetőség a Mátrában

2018-08-09 | Vinoport


Borászok, figyelem!

A Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb, folyamatosan fejlődő borászata állást hirdet. A kiválasztott szakember egy több évtizedes múlttal és több tízezer hektoliteres minőségi bortermelési kapacitással rendelkező pincészetben dolgozhat.


A magyar tulajdonú, stabil és erős tőke hátterű, a piaci szegmensek széles körének igényeit kielégítő, Magyarországon és az export piacokon is jól ismert borászat a közeljövőben nyugdíjba vonuló kolléga pótlására borászt keres.

 


 
Az új szakember a társaságnál már régebb óta dolgozó borász kollégájával osztja meg a klasszikus feladatokat, a szüret előkészítésétől és irányításától, a bor készítésén, kezelésén és bemutatásán át, a szakmai szervezetekkel történő kapcsolattartásig.
A feladatra a releváns szakmai végzettségű, néhány éves borászati gyakorlattal bíró szakemberek mellett a felsőfokú végzettségüket frissen megszerzett, pályakezdő borászok jelentkezését is várják.
 
Szakmai önéletrajzokat az aaniko@hill.hu e-mail címre, „Mátrai Borvidék – borász” megjelöléssel kell küldeni.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!