A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Felhívás a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor kapcsán

Projektvezető-teszt koordinátort keresnek a borversenyhez

2020-01-09 | Vinoport


Felhívás a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor kapcsán

Vezető borpiaci szereplő borversenyéhez (Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor) projektvezetőt keres 2020 áprilisától júliusig.


Vezető borpiaci szereplő borversenyéhez (Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor) projektvezetőt keres 2020 áprilisától júliusig.

 

 

Amit ajánlunk:

 

 

Akit keresünk:

 

 

Feladatok:

 

 

Az önéletrajzot és maximum 1 oldalas motivációs levelet a következő címre várjuk: info@trinetymedia.hu

 


 

A Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazint 2018-ban az a szándék hívta életre, hogy hozzájáruljon a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztóknak pedig igazodási pontot nyújtson a borválasztásuk során. A legszélesebb merítés érdekében az adott évben lezajlott mértékadó hazai és nemzetközi borversenyek legjobbjai és a felkért szakmai ajánlók által javasolt tételek kerültek a WSET nemzetközi borakadémikusokból és neves sommelierkből álló  zsűri elé. 2019-ben ez összesen 309 tételt jelentett. A zsűritagok minden tételt vakon kóstoltak és a nemzetközileg elfogadott 100 pontos skálán, szabadszavas borleírással kiegészítve a megadott érzékszervi bírálati és minőségi szempontok alapján értékelték a borokat.

 

Az eredmények 2020 szeptemberében a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor print magazinban kerülnek publikálásra. Bár a középpontban a száz legkiválóbbnak ítélt bor listája és részletes leírása áll, a magazin 11, hazánkban kiemelt figyelmet érdemlő kategória (pezsgő; illatos fehérbor; olaszrizling; furmint; késői szüretelésű édes bor; aszúbor; rozé; kékfrankos; bikavér; bordói házasítás; Villányi Franc) legjobbjait is bemutatja annak érdekében, hogy az olvasók a lehető legteljesebb képet kapják a magyar borokról. A toplistákon kívül izgalmas és friss írásokkal, interjúkkal jelenik meg jelenik meg.

 

További információk a Winelovers 100-ról: www.winelovers100.huMinitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!