A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ha még nem jártál vakkóstolón, itt a helyed!

2022-02-04 | Vinoport


Ha még nem jártál vakkóstolón, itt a helyed!

Részt vehetsz egy új borsorozat első tételének kiválasztásában.


A Winelovers márka új borsorozatának, a Winelovers Selection-nek egy sauvignon blanc fajtabor lesz az első tétele, amelynek kiválasztásában segíthetsz.
 
Hogy miért kihagyhatatlan ez egy borkedvelő számára?


1. A tanulás, a fejlődés miatt
Egy szakértő vakkóstolás nagyon sok mindent oda tud tenni a meglévő tudásod mellé. Annál is inkább, hiszen a Winelovers vakkóstolón a szakma krémjétől tanulhatsz: a Borkollégium elismert oktatói és a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor zsűritagjai biztosítják az esemény szakmaiságát. Megtudhatod tőlük, hogyan zajlik egy borbírálat, miként pontozzák a borokat, megismerheted a BLIC (Balance-Length-Intensity-Complexity) rendszer,t amely segít eligazodni a további kóstolásaid során is.  Egyszóval betekintést nyerhetsz a sokszor misztikum övezte borversenyek különleges világába. A kiválasztás végére igazi bennfentessé válhatsz! 
 
2. A sauvignon blanc stílusok megismerése miatt
A hazai sauvignon blanc stílusok profi ismerője leszel: a vakkóstolón ugyanis különböző pincészetek hazai tételeit kóstolhatod meg. Ezt a fajtát imádják az egész világon, mert kirobbanóan friss és gyümölcsös aromavilága könnyen felismerhető és ellenállhatatlan.
 
3. Az előjegyzési lehetőség miatt
Elsők között jegyezhetsz elő ugyanis arra a borra, amelynek a teljes kiválasztási folyamatában részt vettél! Te döntesz: 3 vagy 6 palackra tartasz igényt a kóstolók által legjobbnak tartott tételből. 
 
4. A közösségi élmény miatt
Akár barátokkal jössz, akár egyedül érkezel, a borok szeretete garantáltan összekapcsol a többiekkel, a közös borkóstolás során új barátokat szerezhetsz, kapcsolatokat építhetsz. 
 
Minden szükséges információt megtudsz az eseményről ezen az oldalon.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!