A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Idén már érmekért megy – számos újítással folytatódik a Winelovers 100 borverseny

Elindult a nevezés

2021-04-09 | Vinoport


Idén már érmekért megy – számos újítással folytatódik a Winelovers 100 borverseny

Ami változik: kiterjesztették a nevezhető borok körét, bővülnek a legjobbak listái, a palackra felragasztható medálokra jogosulnak a díjazott tételek. Ami marad: a legjobbak továbbra is számos felületen kapnak megjelenési lehetőséget. Minden további információ a cikkben.


Idén szeptember 2-án jelenik meg a 100 legjobb magyar bort bemutató Winelovers 100 magazin, amelynek munkálatai tulajdonképpen máris elkezdődtek, sőt, a

 

legelső palackok már meg is érkeztek a versenyre!

 

 

A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy hozzájáruljon a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztókat pedig segítse abban, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat az igazodási pontokat, amelyek borválasztásukat meghatározzák. A Winelovers csapatának tapasztalata és szakmai felkészültsége a garancia arra, hogy a 2021-ben megjelenő Winelovers 100 a korábbi évekhez hasonlóan a legnagyobb gondossággal készül el és mind tartalmában, mind küllemében a legmagasabb színvonalon kerül az olvasók elé.

 

A legfontosabb újdonság, hogy idén már bármelyik magyar borral lehet nevezni!

 

Egyetlen feltétel, hogy az adott bor a kereskedelemben forgalmazott tétel legyen, ebben a kiszerelésben, címkével ellátva kell beküldeni versenyre.

 

További lényeges újdonság, hogy az idei évtől bevezetésre kerülnek a Winelovers Medalok, amiket az alábbi kategóriákban nyertes borokra lehet majd rendelni.

 

A borokat természetesen ebben az évben is kizárólag nemzetközi borakadémikusokból, borszakírókból, elismert sommelierek-ből és a Borkollégium oktatóiból álló szakmai zsűri bírálja.

 

Beküldési feltételek

 

  • A Winelovers 100 borteszten a részvétel díjmentes!
  • A borok beküldési határideje: 2021. június 11. 16.00 óra!
  • Tételenként 6 palackot kell beküldeni!
  • A borokat a kereskedelemben forgalmazott kiszerelésben, felcímkézve kell beküldeni!
  • Minden pincészet maximum 8 tétellel nevezhet a bírálatra!
  • A beküldött bor kapcsán a pincészet vállalja, hogy amennyiben adott bora a magazinba bekerül (a TOP 100-as lista, vagy a kiemelten kezelt alkategóriák TOP 20-as listáinak bármelyikére), akkor a Winelovers 100 szeptember 18-i nagykóstolóján a pincészet személyesen kiállít VAGY a magazinba került bor(ok)ból 12 palack/tétel mennyiséget beküld a rendezvényre (10.000 Ft/palack kiskereskedelmi ár felett 6 palackot). Amennyiben a rendezvény járványügyi vagy más vis major jellegű okból elmarad, a borokat nem lesz szükség beküldeni, illetve a beküldött borokat visszaadjuk.
  • A nevezési lap mellé csatolni kell a nevezett bor akkreditált labor analízis lapját
  • Beküldési cím: Borkollégium, BorMatura Kft. 1067 Budapest, Podmaniczky utca 31. 1. emelet 7. (31-es kapucsengő)

 

Nevezési lap igénylése miatt, illetve bármilyen egyéb kérdéssel telefonon és e-mailben kereshetik fel az érdeklődők a verseny szervezőjet:

 

Fejes Olivér Kálmán

szervező, teszt koordinátor
Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor
1067 Budapest, Podmaniczky utca 31. 1.em. 7.
+36 70 628 6072
oliver.fejes @winelovers.hu

 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/winelovers100/Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!