A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Indul a pályázat: 10 milliárd forint támogatás a borászoknak

A szinte biztos sikerhez egy dologra mindenképpen szükség van

2018-10-30 | Vinoport


Indul a pályázat: 10 milliárd forint támogatás a borászoknak

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban” című felhívás. Borászatok számára 10 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre. Kattintson a részletekért!


A most megjelent (VP3-4.2.1-4.2.2-18 kódszámú) „Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban” című felhívás értelmében a támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 2. napjától 2021. január 4. napjáig van lehetőség. A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 50 milliárd Ft, ebből 10 milliárd  forint  a „Borászati üzemek fejlesztése" keretében igénybe vehető keretösszeg, ami az alábbiak szerint oszlik meg:

 


A kiírás szerint a támogatott projektek várható száma 150 db körül lesz, egyéni projekt esetén maximum 200 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 500 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a pályázók.

 

Figyelem!

 

A pályázók várhatóan magas száma miatt a támogatás elnyeréséhez érdemes szakmailag felkészült, profi csapat segítségét igénybe venni.

 

A Bud-Will Consulting Kft 10 éve foglalkozik kizárólag mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások elkészítésével. A mögöttük álló háttércsapat a közbeszerzés lebonyolítását, jogi kérdések kezelését is vállalja az érintett területen. A legtöbb pályázatot állattartótelep-korszerűsítés, valamint élelmiszeripari-feldolgozó tevékenységet folytató vállalkozások számára kiírt jogcímek keretében adták be.

 

A nyerési arány 96%-os volt eddig.

 

Ügyfeleink között őstermelők, egyéni vállalkozók, de nagy cégek is megtalálhatóak, mint az Alba Agrár Zrt., FinoFood Kft., Kométa, Mizsetáp, Új-Palini Hús Zrt., stb.

 

Több 10 milliárd forint lehívásában segédkeztünk már az elmúlt 10 év során, tevékenységünk kiterjed a helyszíni ellenőrzéseken való részvételre és valamennyi kifizetési kérelem benyújtására is.

 

Ha pályázna és meggyőzték a fent leírtak, vagyis úgy gondolja, tényleg a Bud-Will Consulting Kft. a tökéletes partner az Ön számára, akkor nincs más dolga, mint felmenni a Bud-Will Consulting Kft. honlapjára, ahol egy rövid kérdőív kitöltésével jelzi, milyen jellegű segítségre van szüksége. Ezután a Bud-Will munkatársai hamarosan hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel.

 

Ha bármi további kérdése volna, forduljon hozzám bizalommal:

 

Juhász Lilla, Bud-Will Consulting Kft.

nyerjpalyazaton@gmail.com

+36 20 448 7082

 

Cégadatok:

Bud-Will Consulting Kft.

székhely: 1124 Budapest, Hegyalja út 123.

adószám: 13824015-2-43

cégjegyzékszám: 01-09-875132

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!