A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Már telefonon is lehet felvilágosítást kérni a Winelovers 100 versenyről

Még egy hónapig lehet borokat küldeni

2020-06-05 | Vinoport


Már telefonon is lehet felvilágosítást kérni a Winelovers 100 versenyről

A szervezők továbbra is várják a nevezéseket a 2020-as Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor magazin tesztjére. További részletek a cikkben.


100 pince mintegy 200 bora már biztosan részt vesz a Winelovers 100 - a 100 legjobb magyar bor júliusi tesztjén. A szervezők július 3-ig várják a további jelentkezéseket, ezen a napon 15 óráig lehet leadni a mintákat.

A nevezéssel kapcsolatban teljes körű felvilágosítást immár telefonon is kérhetnek az érdeklődők Fejes Olivértől, a teszt koordinátorától a 06-70-628-60-72-es telefonszámon.

A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy hozzájáruljon a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztókat pedig segítse abban, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat az igazodási pontokat, amelyek borválasztásukat meghatározzák.

 

A Winelovers 100 - a 100 legjobb magyar bor kiadványt, benne a teszt eredményével 2020. szeptember 17-én vehetik kézbe a borbarátok és a szakmai képviselői.

 

Éppen ezért a mögé felsorakozó, idén is kizárólag nemzetközi borakadémikusokból és a Borkollégium oktatóiból álló szakmai zsűri a legrangosabb borversenyeken jó helyezést elért magyar borok közül választja ki a 100 legjobbat. A legszélesebb merítés érdekében a 2019. július 1. után lezajlott mértékadó hazai és nemzetközi borversenyek kerülnek a zsűritagok elé. Hogy pontosan melyek ezek, arról szintén Fejes Olivér ad tájékoztatást a 06-70-628-60-72-es telefonszámon vagy az oliver.fejes@winelovers.hu email címen. 

 

Fókuszban a 100 legjobb magyar bor magazin helyezettjei: már megvásárolhatók a jegyek Pre-early bird kedvezménnyel a 2020. szeptember 19-én a Corinthia Budapestben megrendezésre kerülő Winelovers 100 kóstolóra.

 

Természetesen, ahogy már megszokhattuk, a borversenyeken szerzett érmek mellett a szervezők által felkért, elismert szakemberek ajánlásával is jogot lehet szerezni a részvételre. Mindez azért fontos, mert így olyan termelők és borok is esélyt kaptak a megmérettetésre (és egyben visszajelzést is), ami a borversenyeken nem indulnak, mégis a legjobbak között lehet a helyük.

 

 

A rendkívüli helyzet miatt idén a Winelovers 100 borverseny szervezői mérlegelik a lehetőséget, hogy amennyiben sok borverseny elmarad, akkor az eredményei alapján a tavalyi teszten részvételre jogosult és bort is küldött mintegy másfél száz borászatot is „meghívják” a megmérettetésre.

 

További beküldési feltételek:Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!