A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Liszkay Cuvée

Liszkay Borkúria Liszkay Cuvée 2008

Véleményünk szerint

Az áfonya, a szeder és a fekete ribizli hűvös tónusú gyümölcsösséget rajzol ki a bor illatában. Mindezeket fűszeres, bőrös, dohányos jegyek egészítik ki. A korty szerkezete arányos, elegáns, nincs benne nehézség vagy túlzás. A tannin és a savérzet már belesimult, belekerekedett a kompozícióba, egységet alkotva az ugyanúgy közepesnél nagyobb súlycsoportba tartozó testtel és alkoholtartalommal. Az ízvilág az illattal párhuzamos, lecsengése hosszú.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2013-12-05

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Balaton-felvidék
  • Alkohol %

    13.5 %
  • Palackmennyiség

    0
  • Ár

    nincs adat
  • Fajtaösszetétel

Liszkay Borkúria borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Magyarország legértékesebb szőlődűlői között szerepel. A terroir kiváló adottságának, a fahordó kezelésének köszönhetően, visszafogott nemes tölgyes, gazdagon érett cseresznyés és piros meggyes ízvilág élvezhető. Gazdag, egyedi jellegű, komplex fűszeresség. Tartalmas hosszú lecsengés. Hosszabb levegőztetést igényel.

Liszkay Borkúria bemutatása

Egy igazi kuriózum a Balaton-felvidéken, pazar kilátással a teljes Káli-medencére. A birtok egy különleges komplexum: 10 hektáros szőlőültetvény, működő borászat, exkluzív borhotel és páratlan esküvői- és rendezvényhelyszín. 9 egyedien berendezett szoba, tágas nappali kandallóval és Liszkay úr Bösendorfer zongorájával, mediterrán látványkonyha, panorámás kültéri medence, hatalmas finn szauna, borgaléria, levendula-tenger és nem utolsó sorban díjnyertes Liszkay borok várják a vendégeket.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!