A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Pro Turismo díjat vehetett át Laposa Bence Orbán Viktortól

A négyévszakos Balatont díjazták

2018-10-17 | Vinoport


Pro Turismo díjat vehetett át Laposa Bence Orbán Viktortól

Október 16-án a Müpában Pro Turismo díjat vehetett át Laposa Bence badacsonyi borász. A kormány és a Magyar Turisztikai Ügynökség is elismeri, hogy valami mozgolódik a Balatonon.


Címlapfotó: Laposa Bence Facebook-oldala

 

Orbán Viktor miniszterelnöktől illetve Guller Zoltántól, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatójától vehette át a Pro Turismo díjat a balatoni turizmus megerősítéséért végzett munkájáért Laposa Bence badacsonyi borász.

 

Mint a Vinoportnak a díjátadó után Laposa Bence elmondta, úgy érzi, „a díjjal azt az egész éves Balaton koncepciót értékelték, amelyen nagyon sok kollégával és baráttal régóta dolgozunk”. Ennek célja, hogy a Balaton ne csak mint fürdőhely éljen az emberek fejében, hiszen ezt a funkcióját kizárólag nyáron tudja betölteni. „Ehelyett a hangsúlyt az olyan aktív borturisztikai, gasztroturisztikai és széleskörű kulturális ajánlatok felé kell eltolni, amik legalább az év felében, de inkább egész évben ki tudják szolgálni az igényeket.”

 

 

Az egész éves Balaton idén valóban erősen megjelenik mind a kommunikációban, mind a programkínálatban.

Mint Laposa Bence zárásként elmondta, az egész éves Balaton alapvetően egy laza szövetű szerveződés, amibe ugyanúgy beleférnek a pár tucat embert érintő magánkezdeményezések, például egy pincészetnél és az összbalatoni megmozdulások. „A lényeg az, hogy egyre több jó példát látunk a tó körül, ráadásul az MTÜ is abszolút partner a víziónkban. Talán ennek is szólt a díj.”Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!