A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Sétáljon be féláron a Borbálra!

Először vehet sétálójegyet

2016-01-19 | Vinoport


Sétáljon be féláron a Borbálra!

Először kapható sétálójegy a Magyar Borok Báljára; százféle bor, különlegesen elegáns környezetben, három fogásos, állófogadásos vacsora és a táncparkett is várja azokat, akik az idén debütáló sétálójeggyel szeretnének részt venni a Magyar Borok Bálján.


 

A Magyar Borok Bálja szervezői ebben az évben remek lehetőséget biztosítanak azoknak, akiket mindig is vonzott a bál eleganciája. Azok, akik megnéznék „kicsiben”, hogy milyen a hangulat a báli szezon leginkább borokra és borászokra hangolt eseményén, az idén bevezetett sétálójeggyel már 25 ezer+áfa áron beléphetnek.

 

A sétálójegy – a teljes árú belépőhöz hasonlóan – tartalmazza a bál 100 féle borának kóstolását az elegáns, dunai panorámás bálterem előterében, a báli vacsora utáni táncot a bálteremben (23.00-3.00 között), a welcome falatokat és pezsgőt, három fogásos vacsorát, utána pedig korlátlan ital- és ételfogyasztást a bálterem előterében, továbbá belépést a kaszinóba. Egyszóval itt egy remek alkalom arra, hogy megismerkedjen a Magyar Borok Bálja utánozhatatlan hangulatával, találkozzon, ismerkedjen a bál exkluzív közönségével! Könnyen lehet, hogy kedvenc borának készítőjével is összefut majd! 

 

A sétálójegyek korlátozott számban még rendelkezésre állnak. A részletekért kattintson a Magyar Borok Bálja oldalára!

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!