A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Sommelier vagy? Jelentkezz az Onyx-ba!

2022-03-24 | (X)


Sommelier vagy? Jelentkezz az Onyx-ba!

Itt a lehetőség, hogy csatlakozz a Műhelyhez, az Onyx előszobájához!


Egy olyan nagy nevű étteremben dolgozni, mint az Onyx, sokak álma lehet. És ez az álom most igazán közelivé válik: az étterem ugyanis sommelier kollégáját keresi. 
 
Az új csapattag kiválasztásakor a sommelier alapismeretek mellett az egyetlen elvárás az angol nyelvtudás, így akár pályakezdőként is jelentkezhetsz! 

 

Persze örülnek, ha van némi tapasztalatod, de ha nincs, az sem baj, ne ez tartson vissza, hogy pályázz, hiszen segítenek majd a fejlődésben. Ők tényleg hisznek a közösség és az elhivatottság erejében!
 
A lényeg a hozzáállásod.
Akarsz-e tanulni, nyitott vagy-e új ismeretek befogadására, és számodra is fontosak-e a közösségi értékek? Náluk ez az első! De ami még ennél is fontosabb, hogy szenvedélyesen szeresd, amit csinálsz!
 Felcsigázott a lehetőség? Küldd el önéletrajzod a hr@gerbeaud.hu email címre, ha te is olyan megszállottan rajongsz a borokért és a gasztronómiáért, mint ők!

 

Sommelier vagy? Jelentkezz az Onyx-ba!

 

Vár a Műhelyben az Onyx Alkotói közösség!

 

Az Onyx étterem teljes működési modellje megújult, amelynek keretében szakmai műhelyt is létrehoztak, és kísérleti konyhájukban ezentúl valódi élményalapú vendéglátásban részesülhetnek a vendégeik. A Műhely, az ONYX Alkotói Közösség kreatív tere. Itt mutatják be azokat a kísérleti stádiumban lévő fogásokat, melyeket a megújuló ONYX étterem számára készítenek el. A vendégek részeseivé is válnak az alkotói folyamatnak, hiszen visszajelzéseik segítségével tökéletesítik az ételeket. Az Onyx célja egy olyan magyar konyha bemutatása, amely a művészet, a tudomány és a gasztronómia összefonódásán alapszik és magyar alapanyagokat használ. A kísérleti konyhán kívül található még gasztronómiai könyvtár és keramikus látványműhely is, melyeknek fontos szerepe van az utánpótlás -nevelés programukban.

 

Sommelier vagy? Jelentkezz az Onyx-ba!Sommelier vagy? Jelentkezz az Onyx-ba!
 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!