A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bud-Will, ha a pályázatával biztosra akar menni

A tét nagy: a most kiírt pályázatban 200 millió forintot kaphatnak a borászatok

2018-09-14 | Vinoport


Bud-Will, ha a pályázatával biztosra akar menni

Összesen 10 milliárd forint keretösszeggel a napokban jelent meg elsősorban az energiahatékonyság növelését, a régiók fejlesztését és a munkáltatást támogató pályázat borászatok számára. Akár 200 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatás is nyerhető, ehhez viszont szakmailag felkészült, profi csapatnak kell elkészítenie a pályázatot. Erre is van azonban megoldás!


A pályázati felhívás legfontosabb tudnivalói:

 

„Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban” címmel (felhívás kódszáma: VP3-4.2.1-4.2.2-18) pályázatot hirdettek a Széchenyi 2020 program keretében. Ebben összesen 10 milliárd forintot címeztek „Borászati üzemek fejlesztésére”. A kiírás szerint cél a borászati üzemek fejlesztése, borászati gépek, technológiai berendezések beszerzése, építéssel járó fejlesztési beruházások. 

 

A támogatás mértéke, összege: egyéni projekt esetén maximum 200 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 500 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

 

A támogatás maximális mértéke a közép-magyarországi régióban az összes elszámolható költség 40%-a; a nem közép-magyarországi régióban az összes elszámolható költség 50%-a.

 

 

Miért érdemes már most elkezdeni felkészülni a pályázatra?

 

A támogatási kérelmek benyújtására várhatóan 2019. januártól 2020. december 9. napjáig lesz lehetőség. Fontos azonban tudni, hogy hasonló, kifejezetten a borászatoknak kiírt pályázat legutóbb 2016-ban volt. Mivel az érdeklődés ennek megfelelően óriási, és a kormányzat célja, hogy a rendelkezésre álló uniós támogatást mihamarabb szétossza a pályázók között, ezért minden borászat számára kulcsfontosságú, hogy amennyiben a szükséges fejlesztésekhez uniós pénzt kíván lehívni, szakmailag felkészült, profi csapattal készíttesse el pályázatát, akik vállalják a projektmenedzsmentet, a helyszíni ellenőrzéseken való részvételt és szükség esetén a közbeszerzési eljárás lefolytatását is.

 

Ráadásul érdemes már most nekikezdeni, ugyanis a pályázati anyagokhoz, ahol szükséges (például épületek fejlesztésénél), be kell nyújtani az engedélyes terveket illetve árajánlatokat kell beszerezni.

 


Fontos: az a cég, vállalkozás, amelyik támogatói okirattal rendelkezik, vagyis a 2016-os kiírásban támogatást nyert el, ezúttal nem pályázhat.


 

 

Miért válassza a Bud-Will Consulting Kft a pályázati felhívás elkészítésére és a projektmenedzsment sikeres lebonyolítására?

 

A Bud-Will Consulting Kft 10 éve foglalkozik kizárólag mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások elkészítésével. A mögöttük álló háttércsapat a közbeszerzés lebonyolítását, jogi kérdések kezelését is vállalja az érintett területen. A legtöbb pályázatot állattartótelep-korszerűsítés, valamint élelmiszeripari-feldolgozó tevékenységet folytató vállalkozások számára kiírt jogcímek keretében adták be.

 

A nyerési arány 96%-os volt eddig.

 

Ügyfeleink között őstermelők, egyéni vállalkozók, de nagy cégek is megtalálhatóak, mint az Alba Agrár Zrt., FinoFood Kft., Kométa, Mizsetáp, Új-Palini Hús Zrt., stb.

 

Több 10 milliárd forint lehívásában segédkeztünk már az elmúlt 10 év során, tevékenységünk kiterjed a helyszíni ellenőrzéseken való részvételre és valamennyi kifizetési kérelem benyújtására is.

 

Ha pályázna és meggyőzték a fent leírtak, vagyis úgy gondolja, tényleg a Bud-Will Consulting Kft. a tökéletes partner az Ön számára, akkor nincs más dolga, mint felmenni a Bud-Will Consulting Kft. honlapjára, ahol egy rövid kérdőív kitöltésével jelzi, milyen jellegű segítségre van szüksége. Ezután a Bud-Will munkatársai hamarosan hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel.

 

Ha bármi további kérdése volna, forduljon hozzám bizalommal:

 

Juhász Lilla, Bud-Will Consulting Kft.

nyerjpalyazaton@gmail.com

+36 20 448 7082

 

Cégadatok:

Bud-Will Consulting Kft.

székhely: 1124 Budapest, Hegyalja út 123.

adószám: 13824015-2-43

cégjegyzékszám: 01-09-875132Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!