A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Arboleda Syrah

Vina Errazuriz Arboleda Syrah 2010

Véleményünk szerint

A rubinszínű bor sötét maggal bír. Intenzívek, a pohárból is kilépnek a bor fekete ribiszkét, szedret idéző illatjegyei. Kóstoláskor érezzük, hogy a szerkezetet leginkább a határozott, érett tanninok alakítják ki. A lágy tónusú savak belesimulnak a telt testen nyugvó kompozícióba, amelyet mértéktartó alkohol kísér. A gazdag, illatnak megfelelő, sötét bogyós gyümölcsösség tér vissza az ízvilágban fűszerekkel és brazil kávéval kiegészülve, és kitart a hosszú lecsengésben is. Kerek, buja vörösbor.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-12-02

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Chile
 • Alkohol %

  14,0 %
 • Palackmennyiség

  nincs adat
 • Ár

  5450 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% syrah

A pincészet borbemutatása

Mély violás-cseresznyés bordó szín. Piros bogyós gyümölcsök, fekete olíva, cédrus, ánizs és szerecsendió. Közepes testű, nagyon telt és kerek bor. Az első pohár után nem lehet abbahagyni. Nagy kedvence mindenkinek!

Érlelési információk

93% francia és 7% francia tölgyben érett a bor, amelynek negyedrésze volt új.

Pinceidő

5-7 év

Hol vásárolható meg

wineage.hu

Vina Errazuriz bemutatása

2004. januárjában, Berlinben volt az addigi legnagyobb áttörés a chilei borok történetében. Egy nagy jelentőségű a kóstoló során klasszikus francia és olasz borok versengtek a legjobb újvilági borokkal. A híres párizsi kóstoló mintájára, Eduardo Chadwick szervezésében itt mutatta be először a 2000-es és 2001-es évjáratú ikon borait. Az eredmény felülmúlt minden várakozást, hisz boruk túlszárnyalta olyan híres házak borait, mint a Chateau Lafite, a Chateau Latour, a Chateau Margaux és többek között az olasz kultuszborok legnagyobbjait, a Sassicaiat, a Solaiat és a Tignanellot


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!