A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Syrah

Németh János Pincészet Syrah 2008

Véleményünk szerint

A bornak szüksége van egy kevés szellőztetésre ahhoz, hogy megmutassa kökényes, csipkebogyós, avaros illatjegyeit. Ahogy belekortyolunk, első benyomásként azt fogalmazzuk meg, hogy tartalmas és harmonikus. A savak és érett tanninok szikár érzetét érdekes módon fokozza az alkohol, a töménység mellett megjelenő test arányaiban könnyednek hat, az egész mégis összeáll. Az ízvilágban a korábban említett gyümölcsökhöz gyógyfüvek keverednek. Szárazpróbája szilvára emlékeztet.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-03-16

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Szekszárd
 • Alkohol %

  14.7 %
 • Palackmennyiség

  900
 • Ár

  4000-4500 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% syrah

Németh János Pincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A kiváló adottságú Görögszó dűlőben fekvő fiatal ültetvény, hozamkorlátozott, tökéletesen érett terméséből készített vörösbor, amely kíméletes feldolgozás után, 18 hónapot töltött 500 literes magyar tölgyfahordóban. Az első palackba kerülő Syrah tételünk.

Érlelési információk

18 hónap tölgyfahordós érlelés.

Hol vásárolható meg

lista www.njp.hu

Németh János Pincészet bemutatása

Pincészetünk ültetvényei Magyarország egyik legősibb szőlőtermelő területén, a Szekszárdi borvidéken találhatóak. Az Ivánvölgyi domboldalon áll a nagyszülők által épített pince és a régi présház, amely a borkóstolás helyszíne, valamint az újonnan épített feldolgozó. A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, amelyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!