A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Cabernet Sauvignon

Egri Korona Borház Cabernet Sauvignon 2014

Véleményünk szerint

Színe közepes intenzitású rubin, szélén már gránátba hajló. Illata avar, mák, meggy, de tiszta, izgalmas, fűszeres. A korty fanyar ízvilágú: keserűcsokoládé, meggy, kis kocsányosság. A fajta felismerhető. Izgalmas, jól iható, karakteres összhatás. Ételekkel is jól párosítható. Már túlvan pályája csúcsán.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2016-11-15

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Eger
 • Alkohol %

  13,0 %
 • Palackmennyiség

  nincs adat
 • Ár

  1640 ft
 • Fajtaösszetétel

Egri Korona Borház borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Az egri borvidék vulkanikus eredetű ásványi anyagokban gazdag hőforrás közelében termő kékszőlő fajtájának vörösbora. Illatában gyümölcsős és mandulára emlékeztető jegyekkel rendelkezik. Mély rubinszínű bársonyos, fűszeres zamatú, mely kedvelt az igényes borfogyasztók körében. Hagyományos fakádas héjon erjesztéssel készült, hosszú tölgyfahordós érlelést követően palackoztuk. Fogyasztását 17°C-on ajánljuk!

Érlelési információk

Barrique.

Pinceidő

azonnal fogyasztandó

Egri Korona Borház bemutatása

Az Egri Korona Borház az Egri Borvidék egyik legmeghatározóbb borászati vállalkozása, melynek célja, hogy magas minőségű boraival szolgálja a kulturált borfogyasztást és öregbítse az Egri Borvidék hírnevét. A Borház és Wellness Hotel Budapesttől mindössze egy órányi utazótávolságra, egy 50 hektáros, volt érsekségi szőlőterület közepén található. A főépületben bormintabolt, étterem, konferenciaterem és párját ritkító borospince kapott helyet. Mesés környezetben16 szobás wellness hotel és 12 házból álló borfalu várja a vendégeket és biztosítja a gondtalan és borgasztronómiai élményekkel tarkított pihenést. Bor, élet, stílus...


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!