A pincészet borbemutatása
A Hárslevelű egyike a legkésőbb érő fehérbort adó szőlőknek. Kedvező időjárási feltételek mellett töppedésre, aszúsodásra hajlamos, ezért igen magas cukortartalommal szüretelhető. Fajtajelleges, hársméz illatú, kellemes, gyümölcsös zamatú, harmonikus savtartalommal rendelkező félédes fehérbor. Fogyasztását 11-13°C-ra hűtve, gyümölcsök és desszertek kísérőjeként ajánljuk.
Pinceidőazonnal fogyasztandó |
Egri Korona Borház bemutatása
Az Egri Korona Borház az Egri Borvidék egyik legmeghatározóbb borászati vállalkozása, melynek célja, hogy magas minőségű boraival szolgálja a kulturált borfogyasztást és öregbítse az Egri Borvidék hírnevét. A Borház és Wellness Hotel Budapesttől mindössze egy órányi utazótávolságra, egy 50 hektáros, volt érsekségi szőlőterület közepén található. A főépületben bormintabolt, étterem, konferenciaterem és párját ritkító borospince kapott helyet. Mesés környezetben16 szobás wellness hotel és 12 házból álló borfalu várja a vendégeket és biztosítja a gondtalan és borgasztronómiai élményekkel tarkított pihenést. Bor, élet, stílus...