A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Debrői Hárslevelű

Egri Korona Borház Debrői Hárslevelű 2014

Véleményünk szerint

Színe aranysárga. Illata mézes, gyógyvirágos, kamillás, reszelt almás. A korty telt, selymes, édeskés. Mint a tea: a korty elején a méz, majd a szárított kamillavirág, narancshéj és mandarin. Nem koncentrált, de jól iható bor, némi citrusos felhanggal. Rövid.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2016-05-10

 • Típus

  Félédes
 • Borvidék

  Eger
 • Alkohol %

  12,5 %
 • Palackmennyiség

  nincs adat
 • Ár

  1690 ft
 • Fajtaösszetétel

Egri Korona Borház borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Hárslevelű egyike a legkésőbb érő fehérbort adó szőlőknek. Kedvező időjárási feltételek mellett töppedésre, aszúsodásra hajlamos, ezért igen magas cukortartalommal szüretelhető. Fajtajelleges, hársméz illatú, kellemes, gyümölcsös zamatú, harmonikus savtartalommal rendelkező félédes fehérbor. Fogyasztását 11-13°C-ra hűtve, gyümölcsök és desszertek kísérőjeként ajánljuk.

Pinceidő

azonnal fogyasztandó

Egri Korona Borház bemutatása

Az Egri Korona Borház az Egri Borvidék egyik legmeghatározóbb borászati vállalkozása, melynek célja, hogy magas minőségű boraival szolgálja a kulturált borfogyasztást és öregbítse az Egri Borvidék hírnevét. A Borház és Wellness Hotel Budapesttől mindössze egy órányi utazótávolságra, egy 50 hektáros, volt érsekségi szőlőterület közepén található. A főépületben bormintabolt, étterem, konferenciaterem és párját ritkító borospince kapott helyet. Mesés környezetben16 szobás wellness hotel és 12 házból álló borfalu várja a vendégeket és biztosítja a gondtalan és borgasztronómiai élményekkel tarkított pihenést. Bor, élet, stílus...


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!