A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Cabernet Sauvignon Barrique

Hilltop Borászat Cabernet Sauvignon Barrique 2000

Véleményünk szerint

A bor illatát a hűvös karakterű, piros bogyós gyümölcsök határozzák meg, mint a például a málna, a fekete ribizli és az áfonya. Ezt egészíti ki egy kevés paprika és bors. A bort kóstolva érezzük, hogy a hosszú palackos érlelés ellenére, még mindig életadó savakkal és a fajta esetében elvárt tanninokkal van dolgunk. A közepes testű bor ízei az illatnak megfelelnek, érződik rajtuk egy érlelési idő okozta lekerekedés. Meghatározó szerkezeti tulajdonságai és fűszeres jegyei kifejezetten ételbaráttá teszik. Javaslunk hozzá egy félig átsült steaket, borssal fűszerezett, grillezett zöldségekkel.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2009-12-08

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Neszmély
 • Alkohol %

  12.0 %
 • Palackmennyiség

  0
 • Ár

  nincs adat
 • Fajtaösszetétel

  100% cabernet sauvignon

Hilltop Borászat borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Magyarország vezető vörösborvidékén termett,kiváló minőségű szőlőből készítettük ezt a bort hagyományos borkészítési eljárásokkal.Bordó és lilás színű, hosszú, finom, gömbölyded savakkal és hömpölygő tanninokkal rendelkező nagy bor, melynek ízében megtalálható a feketeribizli, a meggy, kis feketebors és egy kevés fűszerpaprika is, valamint a hosszú barrique hordós érlelésből származó vaníliás jegyek. Komplex, érett, határozott személyiség, mely hosszabb levegőztetés után bontakozik ki teljesen. Kínálhatjuk nagyvad ételekhez, nehezebb pecsenyékhez.

Hilltop Borászat bemutatása

Kezdetben minőségi borok értékesítésével foglalkoztunk, majd fokozatosan bortermelők is lettünk. 1993-ban vásároltuk meg a neszmélyi pincét, melyet néhány év alatt a XXI. század technológiájával működő borászattá fejlesztettünk, miközben Császáron is jelentős szőlőfeldolgozó kapacitást hoztunk létre.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!