A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Egyből Kettő

Anonym Pince Egyből Kettő 2013

Véleményünk szerint

Telt, mégis könnyed illat, amelyet grépfrútos, sárga húsú gyümölcsös és füves asszociációk töltenek meg. A korty az egyenes, vastag savgerincre épül, amelyhez citrusos, zöld fűszeres ízek tapadnak, együtt egy zamatos kompozíciót alakítva ki. A test és az alkohol a kis súlycsoportba sorolható. Elemeiben egy irányba mutató, frissességet sugárzó tétel.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-05-20

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  12.5 %
 • Palackmennyiség

  5092
 • Ár

  1650-1800 Ft
 • Fajtaösszetétel

  70% zenit
  30% szürkebarát

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás. A bort 2013 decemberében palackozták.

Pinceidő

1,5 év

Hol vásárolható meg

Bor és Más Kft., The Big Fish, Bock Bistro, Karaffa Borszaküzlet, Borbox, A ’másik’ bolt, Cuvée Borbár, Minőségi Magyar Borok Boltja, Café Five, Food Fusion, Kisvilla

Anonym Pince bemutatása

Újak vagyunk Etyeken, frissek, ahogy a boraink is. Jó párosításnak tűnik, megmutatni azt, amit ez a vidék tud: vibráló gyümölcsösséget, zamatot és amit a család apraja-nagyja hozzátesz: fiatalosságot, nyüzsgést, pezsgést. Etyekre a bor hozott minket. Ismerősök és barátok sora támogatott és segített, hogy megvalósíthassuk elképzeléseinket. Először 2006-ban fehér pinot-t és chardonnayt készítettünk pezsgő alapnak, ami családi és baráti körben nagy sikert aratott. Ez lendített bennünket tovább, és lassanként azon találtuk magunkat, hogy 2ha saját szőlőültetvényről szüretelünk.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!