A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Ötlett Etyek-Budai Pinot Noir Rosé

Anonym Pince Ötlett Etyek-Budai Pinot Noir Rosé 2013

Véleményünk szerint

Az egészen halvány rózsaszínű bor illatában finoman, visszafogottan jelennek meg az épp érő piros bogyós gyümölcsök. A szerkezet könnyed, stílusmeghatározó elemének a lendületes savak mondhatóak, amelyekről nem tereli el a figyelmet a légies test és az alacsony alkohol. Az ízvilágból így a ribizlis, citrusos asszociációk lépnek az előtérbe, de ezek is inkább a szerkezet hátterében állnak. Fürge, üdítő savak által meghatározott, dinamikus tétel.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-05-27

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  12.3 %
 • Palackmennyiség

  1673
 • Ár

  1600-1800 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% pinot noir

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás, 2013 novemberében palackozták.

Pinceidő

1,5 év

Hol vásárolható meg

Bor és Más Kft., Borház Magyarország, "a másik bolt", Food Fusion, Cyrano étterem, Bock Bisztro, Gastro Cuvée, Kisvilla, Minőségi Magyar Borok Boltja, Karaffa Borszaküzlet, Édes Érzés

Anonym Pince bemutatása

Újak vagyunk Etyeken, frissek, ahogy a boraink is. Jó párosításnak tűnik, megmutatni azt, amit ez a vidék tud: vibráló gyümölcsösséget, zamatot és amit a család apraja-nagyja hozzátesz: fiatalosságot, nyüzsgést, pezsgést. Etyekre a bor hozott minket. Ismerősök és barátok sora támogatott és segített, hogy megvalósíthassuk elképzeléseinket. Először 2006-ban fehér pinot-t és chardonnayt készítettünk pezsgő alapnak, ami családi és baráti körben nagy sikert aratott. Ez lendített bennünket tovább, és lassanként azon találtuk magunkat, hogy 2ha saját szőlőültetvényről szüretelünk.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!