A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Életjel

Anonym Pince Életjel 2012

Véleményünk szerint

Intenzíven lép fel a bor érett cseresznyés illatvilága, amelyet füstös és fűszeres jegyek egészítenek ki. A kortynak a savak adnak irányt, mellettük közepes test és alkoholtartalom áll rendelkezésre, tannin alig. A bor élénkségét alapvetően a szerkezet valósítja meg, élménytelivé azonban az teszi a bort, ahogy mindez elősegíti a meggyes, cseresznyés zamatok kibontakozását. Arányos szerkezet, attraktív, gyümölcsökre hangolt aromatika.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-05-27

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  12.5 %
 • Palackmennyiség

  1005
 • Ár

  3200-3500 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% pinot noir

Érlelési információk

Tölgyfahordós érlelés, 2013 augusztusában palackozták.

Pinceidő

3 év

Hol vásárolható meg

Bor és Más Kft., Borház Magyarország, "a másik bolt", Food Fusion, Cyrano étterem, Bock Bisztro, Gastro Cuvée, Kisvilla, Minőségi Magyar Borok Boltja, Karaffa Borszaküzlet

Anonym Pince bemutatása

Újak vagyunk Etyeken, frissek, ahogy a boraink is. Jó párosításnak tűnik, megmutatni azt, amit ez a vidék tud: vibráló gyümölcsösséget, zamatot és amit a család apraja-nagyja hozzátesz: fiatalosságot, nyüzsgést, pezsgést. Etyekre a bor hozott minket. Ismerősök és barátok sora támogatott és segített, hogy megvalósíthassuk elképzeléseinket. Először 2006-ban fehér pinot-t és chardonnayt készítettünk pezsgő alapnak, ami családi és baráti körben nagy sikert aratott. Ez lendített bennünket tovább, és lassanként azon találtuk magunkat, hogy 2ha saját szőlőültetvényről szüretelünk.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!