A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Irsai Olivér

Hilltop Borászat Irsai Olivér 2008

Véleményünk szerint

A szalmasárga színű bor fölött bódító, parfümös pára húzódik, amely azonban nem válik pacsulivá. Míg az illatát főleg a virágok határozzák meg, addig ízben egy fűszeresebb kép kerül az előtérbe. A bor savtartalmát nem könnyű belőni, mi a közepes tartományba helyeztük, ami jól passzol az üdítő, behízelgő, szőlőízű aromavilághoz. A korty kellemesen uralkodik a szánkban. A játékos fehérbort mindenképpen a borsor vagy az adott esemény elejére soroljuk, és tálaljunk hozzá újhagymás, rákos pomelo seviché-t!

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2009-12-08

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Neszmély
 • Alkohol %

  11.0 %
 • Palackmennyiség

  0
 • Ár

  nincs adat
 • Fajtaösszetétel

  100% irsai olivér

Hilltop Borászat borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Egy fürt friss szőlő palackba zárva. Üde, illatos, könnyed. Tulajdonságait készítési módjának köszönheti, melynek célja a szőlőbogyóban fellelhető értékek átmentése a borba. Igazi \\\"üdítőital\\\". Dús, intenzív illatokat kedvelőknek, hölgyeknek, uraknak, fiataloknak és időseknek ajánljuk. Könnyű, zöldfűszeres csirkehúsok, egyszerű saláták érdekes kísérője, de egy baráti beszélgetésnek is jó társa lehet.

Hol vásárolható meg

Hilltop Borklub (http://www.hilltop.hu/hirlevel/hirlevel.html)

Hilltop Borászat bemutatása

Kezdetben minőségi borok értékesítésével foglalkoztunk, majd fokozatosan bortermelők is lettünk. 1993-ban vásároltuk meg a neszmélyi pincét, melyet néhány év alatt a XXI. század technológiájával működő borászattá fejlesztettünk, miközben Császáron is jelentős szőlőfeldolgozó kapacitást hoztunk létre.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!