A pincészet borbemutatása
Határozott szamócás íz és illat mellett a talajnak köszönhetően pici sósság.
Érlelési információkReduktív. |
Pinceidőazonnal fogyasztandó |
GoBri Pincészet bemutatása
Ludányi Gábor a Go Bri pince borásza tulajdonosa. 2008-tól „készítek” bort. Azért tettem idézőjelbe, hogy készítem, mert inkább a bor maga készül-alakul ki, én csak felügyelem és próbálom jó irányba terelgetni. Minden bor külön személyiség, külön lény. Mikor lemegyek a pincébe, akkor tiszta gondolat és tiszta lélek szükséges, mert megérzi a bor, ha nem olyan ember van ott vele. A borász és a bor között fontos a harmónia. Borászkodásom során a kézművességet ötvözöm a reduktív technológiával. A szőlőültetvények, amelyeken gazdálkodom a családommal Gyöngyöstarján külterületén lévő területeken (Paskom-dűlő, Borhy-dűlő, Királyberki-dűlő) teremnek.