A pincészet borbemutatása
Szelíd virágos- gyümölcsös illatai bőséges üdeséget sejtetnek, jóleső friss savai csak fokozzák ezt. Minden eleme tökéletes egyensúlyban van, igazi könnyű bor. Könnyű ételek főleg saláták, fehér szárnyasokból készült előételek, salátával kísért fehér halak mellé tökéletesen társítható. Forró napokon hideg fröccsként is kiváló!
Érlelési információkTartályos feldolgozás és érlelés. 2014. január 28-án palackozták. |
Hol vásárolható meg
Brothers Bt. Szeged Budapesti út 4., GDL Trade Kft. Gödöllő, Kossuth út 37 ¼, Borellátó Budapest, Erzsébet körút 32., Szépvölgyi út, Corvinum Zrt. Budapest, Hős út 2/A
Molnár és Fiai Pincészet bemutatása
A Molnár és Fiai Pincészet egy családi vállalkozás, amely generációk óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel. Jelenleg 30 hektáron többnyire fehér szőlő fajtákat termelünk: olaszrizling, muscat ottonel, Irsai Olivér, leányka, zöld veltelini, rizlingszilváni, szürkebarát, sauvignon blanc és cabernet franc. Vállalkozásunk jelentős integrátori szerepet tölt be, hiszen évi 2000-2500 tonna szőlőt vásárol, melyet szőlőként, mustként, és borként értékesít. A Mátrai borrégió meghatározó cégévé váltunk, akihez még a konkurens cégek is gyakran fordulnak szakmai tanácsért. Boraink hazai, és nemzetközi borversenyeken is szép eredményeket érnek el, büszkeségünk az Abasári Olaszrizling, és a Rizlingszilváni.