Érlelési információkA kóstolás időpontjában a bor hordóminta, mely 500 l-es hordóban érlelődik 10 hónapja. |
Pinceidő2017-ig |
Molnár és Fiai Pincészet bemutatása
A Molnár és Fiai Pincészet egy családi vállalkozás, amely generációk óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel. Jelenleg 30 hektáron többnyire fehér szőlő fajtákat termelünk: olaszrizling, muscat ottonel, Irsai Olivér, leányka, zöld veltelini, rizlingszilváni, szürkebarát, sauvignon blanc és cabernet franc. Vállalkozásunk jelentős integrátori szerepet tölt be, hiszen évi 2000-2500 tonna szőlőt vásárol, melyet szőlőként, mustként, és borként értékesít. A Mátrai borrégió meghatározó cégévé váltunk, akihez még a konkurens cégek is gyakran fordulnak szakmai tanácsért. Boraink hazai, és nemzetközi borversenyeken is szép eredményeket érnek el, büszkeségünk az Abasári Olaszrizling, és a Rizlingszilváni.