A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Paptag Egri Cuvée

Juhász Testvérek Pincészete Paptag Egri Cuvée 2008

Véleményünk szerint

A bor illata tört borssal, szárított gombával, áfonyával és más bogyós gyümölcsökkel indít, később egy földes vonal is kibontakozik benne. Könnyed testtel bír, amivel jó arányban van a csak leheletnyivel meghatározóbb savgerinc és a visszafogott tannin. Aromái halk hangolásúak, de felfedezhető benne a meggy és a fekete ribizli. A mindennapok vacsoraasztalára szánt bor, amely többféle stílusban elkészített vörös húsokat is elkísér, legyen szó pörköltfogásokról vagy más fűszeresebb ragukról.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-01-03

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Eger
  • Alkohol %

    13.5 %
  • Palackmennyiség

    0
  • Ár

    2000 Ft
  • Fajtaösszetétel

Juhász Testvérek Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Paptag a Juhász Testvérek Pincészetének legértékesebb területe, mely mindig a pincészet legkiválóbb borait adja. E vörösbor esetében a pincészet a terület legkiválóbb fajtáit használja fel.

Pinceidő

8-10 év

Hol vásárolható meg

In Vino Veritas

Juhász Testvérek Pincészete bemutatása

Célunk egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok több éves tölgyfa hordós érlelése, palackos formában való értékesítése, Nagyobb mennyiségű minőségi borok előállítása, értékesítése tovább feldolgozó (palackozók) partnerek részére.A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetünket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítettük, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2011-ben további fejlesztéseket tervezünk.Pincészetünk klasszikus családi vállalkozás. Nagyszüleinktől örökölt szőlőültetvényeken kezdtük a gazdálkodást és az elsők között voltunk, akik saját pincészetet alapítottunk az 1990-es években.A borvidék legszebb dűlőiből leszüretelt szőlőkből kezdetben csak 30 Hl bort tudtunk készíteni. Az évről évre dinamikusan fejlődő pincészetünk jelenleg 60 hektár saját szőlőterületen gazdálkodik, és 140 hektárt integrál. Így éves szinten összesen 200 hektár területről 20.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!