A pincészet borbemutatása
A bor sötét cseresznyepiros. Intenzív, érett gyümölcsös illata enyhén fűszeres. Telt, lágy tanninnal, enyhe gyümölcsösséggel. Vörös húsokhoz, érett sajtokhoz, pástétomokhoz és ibériai sertéshúshoz ajánlják. Az ideális fogyasztási hőmérséklete 16-18 fok, javasolt a dekantálás. / Tasting: Dark cherry red colour. Intense aroma of ripen fruits; lightly spicied. Full bodied in the mouth, smooth tannins, lightly fruity. Best served with: Red meat, mature cheese, paté and Iberian pork. Serving Temperature: 16-18 C. To decant before serving.
Érlelési információkA bor tizennyolc hónapot töltött hordóban, majd három évet palackban. |
Pinceidő2 év / 2 years |
Hol vásárolható meg
www.boresviz.hu
Bodegas Fernando Castro bemutatása
A Bodegas Fernando Castro sikeresen ötvözi a 19. századból származó családi tradíciókat és a modern technikát. Ez a kombináció biztosítja borai minőségét. A pincészet modern felszerelése megfelel a borászat legújabb követelményeinek, mind a feldolgozás, mint a tárolás tekintetében. A pincészet jól képzett szakemberei napi szinten ellenőrzik a borokat, mielőtt azok az érlelő pincébe kerülnének. A Bodergas Fernando Castronál kizárólag saját előállítású borokat értékesítenek, ennek érdekében ügyelnek az alapanyagra, hogy kihozhassák belőle a maximumot. / Bodegas Fernando Castro has successfully merged its family's traditional 19th century devotion to wine with the use of society's latest technologies. This combination has guaranteed the excellent quality of its wines. The facilities found in the winery are modern, and have adapted the latest advances within the Oenological marketing to different processes of manufacturing and storing the wine. The winery also boasts qualified oenological staff who, on a daily basis, supervise the evolution of the wines before they enter the wine cellar. At Bodegas Fernando Castro we know that wine is made from the stock, and that special care and attention must therefore be given to it. That is why we pamper and take care of our raw material to the maximum.