A pincészet borbemutatása
A zöld beütésekkel bíró, halványsárga színű bor illata zöld almára, sárgabarackra és lekvárra emlékeztet. Kiegyensúlyozott, könnyed és elegáns, hosszú, friss utóízt hagy maga után a szájban. Halakhoz, tengeri herkentyűkhöz, friss sajtokhoz és desszertekhez ajánlják. A javasolt felszolgálási hőmérséklet 8-10 fok. / Tasting: Pale yellow with light green hues. Very fine aroma of green apple, apricot, and jams. Very well balanced, light and elegant wrapping; it leaves a persistent and fresh aftertaste. Best served with: Any kind of fishes and seafood, soft cheese and desserts. Serving temperature: 8-10 C.
Pinceidő2 év |
Hol vásárolható meg
www.boresviz.hu
Bodegas Fernando Castro bemutatása
A Bodegas Fernando Castro sikeresen ötvözi a 19. századból származó családi tradíciókat és a modern technikát. Ez a kombináció biztosítja borai minőségét. A pincészet modern felszerelése megfelel a borászat legújabb követelményeinek, mind a feldolgozás, mint a tárolás tekintetében. A pincészet jól képzett szakemberei napi szinten ellenőrzik a borokat, mielőtt azok az érlelő pincébe kerülnének. A Bodergas Fernando Castronál kizárólag saját előállítású borokat értékesítenek, ennek érdekében ügyelnek az alapanyagra, hogy kihozhassák belőle a maximumot. / Bodegas Fernando Castro has successfully merged its family's traditional 19th century devotion to wine with the use of society's latest technologies. This combination has guaranteed the excellent quality of its wines. The facilities found in the winery are modern, and have adapted the latest advances within the Oenological marketing to different processes of manufacturing and storing the wine. The winery also boasts qualified oenological staff who, on a daily basis, supervise the evolution of the wines before they enter the wine cellar. At Bodegas Fernando Castro we know that wine is made from the stock, and that special care and attention must therefore be given to it. That is why we pamper and take care of our raw material to the maximum.