A pincészet borbemutatása
Rubinszínű bor, téglás beütéssel. Az aromákat érett piros bogyós gyümölcsösség és a hordós érlelésből származó pörkölési aromák határozzák meg. Szépen indul, és hosszan tart, jól kiegyensúlyozott szerkezettel. Vörös húsokhoz, érett sajtokhoz, pástétomhoz, ibériai sonkához ajánljuk. 16-18 fokon fogyasztandó, felszolgálás előtt dekantálva. /Tasting: Ruby red colour, almost brick colour. Aroma of ripen red fruits, a touch of toasted aroma from oak ageing. Nice start, long lasting end; tasty well balanced. Best served with: red meat, mature cheese, paté and Iberian pork. Serving Temperature: 16-18 C. To decant before serving.
Érlelési információkA bor 18 hónapot töltött hordóban és 37 hónapot palackban. / 18 month is wood and 37 month in bottle. |
Pinceidő2 év / 2 years |
Hol vásárolható meg
www.boresviz.hu
Bodegas Fernando Castro bemutatása
A Bodegas Fernando Castro sikeresen ötvözi a 19. századból származó családi tradíciókat és a modern technikát. Ez a kombináció biztosítja borai minőségét. A pincészet modern felszerelése megfelel a borászat legújabb követelményeinek, mind a feldolgozás, mint a tárolás tekintetében. A pincészet jól képzett szakemberei napi szinten ellenőrzik a borokat, mielőtt azok az érlelő pincébe kerülnének. A Bodergas Fernando Castronál kizárólag saját előállítású borokat értékesítenek, ennek érdekében ügyelnek az alapanyagra, hogy kihozhassák belőle a maximumot. / Bodegas Fernando Castro has successfully merged its family's traditional 19th century devotion to wine with the use of society's latest technologies. This combination has guaranteed the excellent quality of its wines. The facilities found in the winery are modern, and have adapted the latest advances within the Oenological marketing to different processes of manufacturing and storing the wine. The winery also boasts qualified oenological staff who, on a daily basis, supervise the evolution of the wines before they enter the wine cellar. At Bodegas Fernando Castro we know that wine is made from the stock, and that special care and attention must therefore be given to it. That is why we pamper and take care of our raw material to the maximum.