A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Villányi Merlot

Ruppert Borház Villányi Merlot 2011

Véleményünk szerint

A rubinszínű bor magabiztosan fellépő illata a fekete bogyós gyümölcsösség mellett kávét és csokoládét mutat. Kóstoláskor jónak tartjuk azt, hogy a jelentős testből és alkoholtartalomból felépülő struktúra képes átengedni a gyümölcsös zamatokat. Ezek mellett természetesen ott állnak az erőteljes, de beépült tanninok által megtámogatott pörkölési és fűszeres ízek. A savak tartást és jövőképet adnak a tételnek, a lecsengés hosszan a szájban időz.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-11-18

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Villány
  • Alkohol %

    15,5 %
  • Palackmennyiség

    400
  • Ár

    3900-4500 Ft
  • Fajtaösszetétel

    100% merlot

Ruppert Borház borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A fokozott szőlőmunka és odafigyelés meghozta gyümölcsét. A hordós érlelésnek köszönhetően az alkohol, a struktúra és a gyümölcsök igazi szimfóniáját csodálhatjuk ebben a páratlan, ünnepi borban.

Érlelési információk

A bor 24 hónapot töltött 500 literes új fahordóban. 2013 decemberében palackozták.

Hol vásárolható meg

ETAP Deli&Night, Tanyacsárda

Ruppert Borház bemutatása

A Ruppert Szőlőbirtok és Pincészet, mint családi vállalkozás, 2002-ben indult el útján, 27 hektárnyi saját telepítésű szőlővel, a villányi borvidék nyugati részén. Az a hitvallásunk a borászatról, hogy természetes íz világú, harmonikus, hibátlan borokat készítsünk, melyekben kinyílik a szőlő íze, egyensúlyba kerülnek a finom aromák, és az illatok mosolyt csalnak az ember arcára. Magas technológiai színvonalú, új berendezéseink segítségével borainkat prémium kategóriás színvonalon készíthetjük el. A célunk mindig az, hogy míves gonddal, felelősséggel gyümölcsös, tartalmas, tiszta ízű, valódi értéket hordozó vörösborokat készítésünk, melyre büszkén írhatjuk a Ruppert nevet.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!