A pincészet borbemutatása
A fokozott szőlőmunka és odafigyelés meghozta gyümölcsét. A hordós érlelésnek köszönhetően az alkohol, a struktúra és a gyümölcsök igazi szimfóniáját csodálhatjuk ebben a páratlan, ünnepi borban.
Érlelési információkA bor 24 hónapot töltött 500 literes új fahordóban. 2013 decemberében palackozták. |
Hol vásárolható meg
ETAP Deli&Night, Tanyacsárda
Ruppert Borház bemutatása
A Ruppert Szőlőbirtok és Pincészet, mint családi vállalkozás, 2002-ben indult el útján, 27 hektárnyi saját telepítésű szőlővel, a villányi borvidék nyugati részén. Az a hitvallásunk a borászatról, hogy természetes íz világú, harmonikus, hibátlan borokat készítsünk, melyekben kinyílik a szőlő íze, egyensúlyba kerülnek a finom aromák, és az illatok mosolyt csalnak az ember arcára. Magas technológiai színvonalú, új berendezéseink segítségével borainkat prémium kategóriás színvonalon készíthetjük el. A célunk mindig az, hogy míves gonddal, felelősséggel gyümölcsös, tartalmas, tiszta ízű, valódi értéket hordozó vörösborokat készítésünk, melyre büszkén írhatjuk a Ruppert nevet.