A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Szerző
/
Tallián Miklós
Kóstolt már whiskyt észterre?
Tallián Miklós |
2016-02-06 17:00:00
Sokkal érdekesebb a whisky példáján bemutatni a (szerves) kémia alapjait, de ez gimnáziumban sajnos nem alkalmazható. De majd most!
1
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás