A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
édesem
Lencsefőzelék libakolbásszal
Melegkonyhát nyitott a Divino Gozsdu
A Divino mára fogalommá vált a hazai boros közéletben. Ez a Budapesten első ízben a Bazilika mellett, majd később a Gozsdu udvarban megnyitott borbár azért különleges, mert sok olyan fiatal kezdett el falai között bort fogyasztani, akik korábban koktélokat vagy éppen sört szürcsöltek. Mindebben a fiatalos megközelítésben jelentős szerepe van a Junibornak, a fiatal borászokat tömörítő egyesületnek, amely a borbárok kínálatát biztosítja. A most melegkonyhával bővülő Divino Gozsduról Hernyák Tomit, a hely házigazdáját kérdeztük.
Pinceszemle: Árvay János Családi Pincészete 2013
Árvay Angelika válaszolt
Sorozatunk következő részében Árvay Angelikával beszélgetünk, akinek családi pincészete a Tokaji borvidéken belül, egész pontosan Rátkán található. Itt édesapjával, édesanyjával és testvérével, Szabolccsal készítenek száraz és édes fehérborokat helyi és nemzetközi szőlőfajtákból. Angelikát a pincészettel kapcsolatos hírekről faggattuk.
Árvay Angelikáé a JuniWine cím
Az Édesem lett a juniborosok kedvence
A tokaji Árvay Angelika Édesem nevű késői szüretelésű sárga muskotály borát választotta a mezőny legjobbjának a Junibor, a fiatal borászok egyesülete. A szeptember 1-jén zajló esemény idén az Újhegyi Piknikkel együtt került megrendezésre, így a juniboros kóstolót és bulit megelőzően, illetve azzal párhuzamosan több helyi pincében is kóstolhattak lecsót és bort a szombat délután Etyekre érkezők. Az elismerés kapcsán először az elnyert címről kérdeztük Angelikát.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás