A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
érettség
Nem akarnak divatosak lenni
Cavallottóéknál jártunk 2. rész
Olaszország egyik legnagyobb presztízzsel bíró borvidékén a Cavallotto Pincészet jelentőségét részben az adja, hogy több újdonság kapcsán is elsők voltak vagy az elsők között szerepeltek a borvidéken. Innovatív hozzáállásukat a mai napig nem nélkülözik, ez kiderül most az erjesztés és a szőlőben való kíméletes munka kapcsán. Mindezek ellenére a borászat Barolóban mégis a hagyományos iskolához tartozik. Az, hogy hogyan fér meg egymás mellett e két állítás, cikkünk mai részéből kiderül.
Az egyensúly örömöt ad
Légli Gézával beszélgettünk 2. rész
A dél-balatoni Kislaki Bormanufaktúra borászával az interjú első részében a még nem is oly távoli indulásról és az azóta szerzett tapasztalatokról beszélgettünk: arról, hogy a szőlő milyen rugalmasságot és alkalmazkodókészséget követel meg a gazdától évjáratról évjáratra. Mai cikkünkben jobban belemászunk a pohárba, a sokszor emlegetett egyensúlyt keresve.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás