A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
íznevelés
Az osztriga, amelyet csónakból halásznak
Lassú ételek Európából 5. rész
A nemzetközi Slow Food mozgalomnak különösen fontos részét képezik a különböző íznevelő programok, amelyek során a szervezet tagjai iskolákkal, kórházakkal, menzákkal és más közintézményekkel működnek együtt. A tevékenység célja, hogy felkeltsék az emberek figyelmét az iránt, hogy honnan jön az étel, kik és milyen módon állítják elő, igy kombinálva a felelősség kérdését az élvezetekkel. A következőkben három újabb a Slow Food által védett élelmiszert mutatunk be, ezúttal Európából.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás