A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
PreCulture
A tokaji aszú nem csak luxuscikk, hanem konkrétan gyógyszer
A Holdvölgy vertikális aszúkóstolóján jártunk
Tokaj-Hegyalján az aszú borok készítésének története majd' 500 éve kezdődött. Van, aki csak a legjobb évjáratokra épít, és van, aki minden évben megalkotja a tökéletes, 6 puttonyos minőségű aszú borát. Ilyen a Holdvölgy Pincészet, amely nemrégiben még egyet emelt a téten, és bevezette a PreCulture névre keresztelt előjegyzési programját.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás