A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
a kávé háza
Termőhelye a kávénak is van!
Tóth Sándorral beszélgettünk 2. rész
A szekszárdi Kávé Háza vezetőjével, Tóth Sándorral készített interjúnk egy modern, a nemzetközi kihívásoknak megfelelő kávézó világába enged bepillantást. Érdekes egy barista problémáit, gondolatait, terveit hallgatni, hiszen bár teljesen más italról van szó, mégis párhuzamokat érzünk az általa elmondottak és a borok világa között. Az általános helyzetelemzésen túllépve következő cikkünkkel megismerünk néhány, a kávé pörkölését, forgalmazását érintő filozófiai irányt, és szót ejtünk bizonyos termőhelyekről is.
Kávézót nyitni egy borvidéken
Tóth Sándorral beszélgettünk 1. rész
Húsz éve volt a bor, azután jött a pálinka, most pedig itt a kávé. Csupa olyan ital, amelynek egyre cizelláltabb mélységeiben süppedhet el az élvezetet hajszoló és ennek okát tudatosan kereső fogyasztó. Bár a kávé alapanyaga a borral és pálinkával ellentétben nem hazánkban terem, részben mégis hozzánk kötődik, hiszen a magas fokú kávékultúrával rendelkező szakemberek, a baristák a pörköléstől, az őrlésen át, az egyes kávétípusok elkészítéséig kontrollálhatják a minőséget választásaikon keresztül. Szekszárdon a Kávé Háza egy igazi gyűjtőpont, ahova előbb-utóbb minden gasztroturista eltalál; a kávézót Tóth Sándor barista bajnok vezeti.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás