A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
biomassza
A Béres Szőlőbirtok zöld megközelítésben
Zöldi-Kovács Árpád nyilatkozott
A borok világáról beszélve szinte közhelynek tűnik a természet jelentőségének említése. A természetre azonban nemcsak a változó évjáratok, a gyakran egy dűlőn belül megtalálható különböző talajtípusok vagy természethű borok egyedisége kapcsán gondolhatunk, hanem érdemes oly módon is, hogy saját tevékenységünk rá gyakorolt hatását vesszük nagyító alá. A Béres Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatójával, Zöld-Kovács Árpáddal erről a témáról beszéltünk.
Ahol történnek a dolgok
Interjú Illés Tamással 2. rész
Tegnap elkezdett beszélgetésünkben a Pannonhalmi Apátsági Pincészet kapcsán szót ejtettünk már az idei év bor újdonságairól, valamint a nyáron megrendezett Jazz terasz koncertjeiről. Hátra van azonban még több fontos téma: többek között az idén átvett Év Pincészete díj, valamint az ugyancsak 2010-ben megnyílt Viator étterem és borbár. Elsőként az utóbbiról kérdeztük Tamást.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás