A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
biotechnológia
Az Újvilág Európában? Semmi sem lehetetlen
Tanuljunk technológiát és savkóstolást!
Mennyire adható vissza az újvilági stílus egy francia- vagy olaszországi pincészetben? Egyáltalán miért akar Európa az Újvilághoz hasonlítani? Technológiával ma már bármit elérhetünk?
Mi van a kanadai palackokban?
Rövid borhírek Kanadából 1. rész
Kanadáról valószínűleg több embernek jut eszébe a hoki és a juharszirup, mint a bor. Pedig Kanadában igenis készítenek bort. 2007-et például az utóbbi 25 év legjobb évjárataként tartották számon, de helyi borászok nem voltak elégedetlenek a 2008-as és 2009-es szürettel sem. Tekintettel az ország északi pozíciójára, errefelé nagy verseny folyik azért, hogy ki kezdi el az adott évben elsőként a szüretet. Amíg tavaly szeptember 17-én váltak el az első érett fürtök a tőkéktől, addig ez idén korábban bekövetkezett, szeptember 3-án, a British Columbiában fekvő Okanagan Pincészet sauvignon blanc-ja lett az győztes.
A környezetvédelem és a bor
Mentsük meg a Földet!
A környezet- és egészségvédelem kérdései számtalan módon kapcsolódnak a szőlészethez és a borkészítéshez. A következő cikkben látunk majd néhány példát arra, hogy mégis milyen módon történt ezt meg az elmúlt fél évben. Így szóba kerül majd a génmanipuláció, a bio- és biodinamikus-technológiák, a növényvédőszerek. Egy következő cikk keretében kitérünk arra is, hogyan áll most a borvilág az általános felmelegedés kérdésével.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás